تراکتور با عبور از الخالدیه به جمع 8 تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا سطح دو راه یافت.

جماران ورزشی؛ در چارچوب بازی‌های دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو، از ساعت ۱7:۳۰ تراکتور در ورزشگاه یادگار امام به مصاف الخالدیه بحرین رفت و به تساوی 3 بر 3 رسید و با توجه به برتری 2 بر 1 در بازی رفت، شاگردان اسکوچیچ در مجموع با برد 5 بر 4 راهی یک چهارم نهایی شدند.

ترکیب تراکتور: علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، عارف آقاسی، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، ایگور پوستونسکی، ریکاردو آلوز، مهدی هاشم‌نژاد، مهدی ترابی، تومیسلاو اشترکالی و امیرحسین حسین‌زاده

ترکیب الخالدیه: محمد عبدالرحیم، ضیا سعید، محمد عادل، سیدینا دابو، ضرغام اسماعیل، علی احمد، گلیسیون ویلسون، مهدی حمیدان، فیلیپ ایوانوویچ، سعد الرمیهی و یوآن مارینکوویچ.

گزارش بازی

در دقیقه 15 روی پاس در عمق مهدی ترابی امیرحسین حسین زاده با فراری دیدنی در موقعیت تک به تک قرار گرفت و تواتست با یک ضربه دقیق دروازه را باز کند و تیمش را پیش بیاندازد. در دقیقه 33 یک حمله از سمت چپ با خلق موقعیت برای تیم تراکتور همراه شد. ضربه حسین زاده با مهار دروازه بان همراه شد اما اشتراکالی با یک شوت سنگین از داخل محوطه جریمه دروازه را گشود. در دقیقه 57 روی یک غافلگیری بازیکنان تراکتور که عقب نشسته بودند، روی ارسال صلاح یحیی، مهدی عبدالجبار دروازه تیم تراکتور را باز کرد. ضربه سر او با برخورد به تیر از خط گذشت و در شرایطی که بازیکنان تراکتور اعتقاد داشتند گل نشده، کمک داور پرچم خود را بالا برد و وی ای آر هم تصمیم او را تائید کرد. در دقیقه 63 شجاع خلیل زاده که قصد داشت شروع مجدد از خط دروازه داشته باشد، پاس را به بیرانونا داد اما بیرانوند نتوانست توپ را کنترل کند و روی اشتباه او، مهدی عبدالجبار وارد صحنه شد و دروازه را گشود. در دقیقه 70 پس از اینکه دروازه بان تیم الخالدیه شوت تومیسلاو اشتراکالی را مهار کرد، مهدی ترابی موفق شد دروازه را باز کند و گل سوم را بزند. در دقیقه 89 ارسال توپ روی دروازه تراکتور با ضربه سر الرمیحی تبدیل به گل شد تا نهایتا بازی با نتیجه 3 بر 3 به پایان برسد.

گل سوم الخالدیه توسط الرمیحی

گل سوم تراکتور توسط ترابی

گل دوم الخالدیه توسط عبدالجبار

گل اول الخالدیه توسط مهدی عبدالجبار

گل دوم تراکتور توسط اشترکالی

گل اول تراکتور توسط حسین زاده

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.