به گزارش ایرنا عباس روستازاده، سه شنبه در حاشیه بازدید از زندان شهرستان جهرم افزود: بر این باوریم که حضور مستمر قضات دادسرا در زندان و دیدار با زندانیان به افزایش سرعت روند این رسیدگی کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: از اهداف مهم دستگاه قضایی، بازگشت سعادتمندانه زندانیان به آغوش خانواده و اجتماع است و برای تحقق این امر از تمام ظرفیت‌ها بهره می گیریم.
روستازاده همچنین بیان داشت: زمینه و امکانات لازم برای ارتقای سطح فرهنگی، حرفه ‌آموزی و اشتغال در زندان این شهرستان فراهم شده است و اولویت اعطای تسهیلات به زندانیانی است که در دوره‌های آموزشی مشارکت دارند.
دادستان عمومی و انقلاب جهرم، با قدردانی از فعالیت های انجام شده در زندان جهرم، گفت: بهداشت فردی و محیط، سلامت روحی و روانی زندانیان و پرداختن به موضوع حرفه آموزی پویا به آنها، بیانگر تلاش‌های مسئولان این زندان است.
در ادامه این بازدید، شورای طبقه‌بندی با حضور همه اعضا تشکیل و با اعطای تسهیلات به 45 نفر از زندانیان واجد شرایط موافقت شد.
شهرستان جهرم در فاصله 193کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
9910 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.