چگونه اکانت خود در توئیتر را حذف کنیم؟

داده‌های موتور جست و جوی گوگل نشان می‌دهد که کاربران توئیتر پس از خرید توسط ایلان ماسک، تعداد زیادی آن را ترک کرده اند.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، آمار شرکت "VPN Overview" نشان می‌دهد جست و جو در مورد نحوه لغو حساب توئیتر در سراسر جهان به میزان ۵۰۰ ٪ افزایش یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ در این گزارش مراحل حذف و غیرفعال کردن اکانت توئیتر آورده شده است.

حذف حساب کاربری

با دنبال کردن این مراحل می‌توانید حساب خود را برای همیشه از تلفن‌ها حذف کنید.برنامه را در گوشی باز کنید سپس وارد شوید و روی آیکون منو به صورت سه خط افقی برای گوشی‌های اندرویدی یا آیکون پروفایل و سپس گزینه تنظیمات و حریم خصوصی کلیک کنید.

روی گزینه Account کلیک کنید، سپس روی Deactivate your account در پایین کلیک کنید، دکمه Deactivate را بزنید و رمز عبور را وارد کنید؛ و بر روی دکمه Deactivate و سپس دکمه Yes, Deactivate کلیک کنید تا حذف دائمی اکانت تایید شود.

برای فعال سازی مجدد حساب توئیتر، می‌توانید دوباره وارد شوید تا حسابتان به صورت خودکار فعال شود.

لغو یک حساب کاربری

وارد حساب خود شوید، سپس روی گزینه "بیشتر" در قسمت پایین سمت راست صفحه کلیک کنید، در این گزینه، "تنظیمات و پشتیبانی" را جستجو کنید، سپس روی "تنظیمات و حریم خصوصی"، سپس روی "حساب شما"، سپس "غیرفعال کردن حساب" و "غیرفعال کردن" کلیک کنید.

غیر فعال کردن اکانت توئیتر

اکانت توئیتر را می‌توان با ورود به اپلیکیشن و کلیک بر روی آیکون پروفایل خصوصی واقع در گوشه سمت راست بالا و گزینه “Settings and Support” در این اپلیکیشن غیرفعال کرد، سپس گزینه “Settings and privacy” در قسمت پایینی ظاهر می‌شود؛ پس از این روی حساب خود در بالا کلیک کنید.

کنترل تبادل داده‌ها

نمی‌توان به طور کامل از ردیابی توییتر جلوگیری کرد، اما اطلاعات شخصی که پلتفرم دریافت می‌کند را می‌توان از طریق «تنظیمات و حریم خصوصی» در «تنظیمات» در سمت چپ فید توئیتر، سپس «حریم خصوصی و امنیت» محدود کرد و در پایین به «اشتراک گذاری و شخصی سازی داده ها» برای محدود کردن داده‌ها بروید.

"تبلیغات شخصی" را نیز می‌توان خاموش کرد و در زیر "هویت"، توئیتر از استفاده از اطلاعات وب سایت‌ها و سایر دستگاه‌های خارج از پلت فرم جلوگیری کرد.

برداشتن علامت «اشتراک‌گذاری داده‌ها با شرکای تجاری» نیز از دادن اطلاعات به شرکت‌های دیگر توسط برنامه جلوگیری می‌کند.

حریم خصوصی

برگه «حریم خصوصی و امنیت» به شما امکان می‌دهد تا از نمایش کلمات و حساب‌های خاص جلوگیری و آن صدا‌ها را خاموش کنید.

حذف توئیت‌ها

توئیتر فقط به شما اجازه می‌دهد یک توئیت را در یک زمان حذف کنید، اما برخی از سایت‌ها مانند Tweetdelete.net به شما اجازه می‌دهند از نو شروع کنید و همه توئیت‌ها یا آن‌هایی که بیش از یک هفته از عمرشان می‌گذرد را حذف کنید.

 

وبگردی

    دیدگاه تان را بنویسید