استفاده بیش از حد نوجوانان از گوشی همراه، ممکن است عواقبی را به همراه داشته باشد که لازم است به آن ها توجه شود.

به گزارش جماران؛ دانشمندان با انجام تحقیقاتی، اعلام کرده‌اند که نوجوانان چقدر می‌توانند از گوشی هوشمند استفاده کنند، بدون این که به روانشان آسیبی وارد شود. بر اساس این تحقیقات، بیش از سه ساعت تماشای صفحه نمایش در روز باعث افسردگی در نوجوانان می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ دانشمندان بریتانیایی از کینگز کالج لندن به این نتیجه رسیده‌اند که نوجوانان نمی‌توانند بیش از سه ساعت در روز را در شبکه‌های اجتماعی یا بازی‌های ویدیویی بدون آسیب رساندن به روان خود بگذرانند. اگر از این شاخص فراتر رود، خطر استرس وجود دارد. 

این تیم داده‌های ۳۶۷۵ جوان را که در سن ۱۴ سالگی فعالیت‌های خود را در دفتر خاطرات ثبت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کرد. در سن ۱۷ سالگی، همان گروه سطح استرس خود را با استفاده از پرسشنامه ارزیابی کردند.

نتایج نشان داد نوجوانانی که بیش از ۱۸۰ دقیقه در روز را صرف سرگرمی‌های صفحه نمایش می‌کنند، تا سن ۱۷ سالگی بیشتر دچار اضطراب و افسردگی می‌شوند.

همچنین مشخص شد که هر ساعت اضافی که صرف بازی‌های ویدیویی می‌شود، خطر استرس را تا ۳ درصد افزایش می‌دهد.

در عین حال، استفاده متوسط از وسایل برای اهداف آموزشی (۶۰-۱۱۹ دقیقه در روز) سطح استرس را کاهش می‌دهد.

محققان تاکید کرده‌اند که سلامت روان جوانان ممکن است با مطالعه بیش از حد نیز آسیب ببیند. نوجوانانی که بیش از سه ساعت در روز را صرف مطالعه می‌کردند نیز افزایش استرس را گزارش کردند. این ممکن است به دلیل استفاده از وسایل الکترونیکی برای خواندن نیز باشد.

این مطالعه نشان می‌دهد که این خود استفاده از صفحه نمایش نیست، بلکه زمینه آن است که بر سلامت روانی نوجوانان تأثیر می‌گذارد. نویسندگان این کشف خاطرنشان کردند که یک رویکرد متعادل برای اوقات فراغت و مطالعه می‌تواند به کاهش خطرات استرس و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

این مطالعه در مجله علمی Journal of Adolescent Health (JAH) منتشر شد.

پیش از این، دانشمندان دریافته بودند که هر ساعتی که جلوی صفحه نمایش سپری می‌شود، خطر ابتلا به نزدیک بینی در کودکان را افزایش می‌دهد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی گوشی نوجوانان

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.