مدیر حوزه علمیه دارالحکمه شهید اشرفی اصفهانی: از همه رسانهها و شبکههای اجتماعی و مجازی که این اخبار را به اشتباه منتشر کردند، دعوت میکنیم از باب حقانیت قانونی، تکذیبیه و پیام حوزه علمیه را نیز منتشر کنند و اقدام به حذف این اکاذیب نمایند.
در پیوست نامهای با امضای مجتبی معلمی مدیر حوزه علمیه دارالحکمه شهید اشرفی اصفهانی که نسخهای از آن به جماران ارسال شده از همه رسانهها خواسته شده که《 تکذیبیه و پیام حوزه علمیه را نیز منتشر کنند》.
به گزارش جماران، متن پیوست این نامه به شرح زیر است:
در جوابیه و تکذیبیه با عنوان مدیر، اساتید و طلاب حوزه علمیه دارالحکمه شهید اشرفی اصفهانی(ره) در پی ادعای نامه تعطیلی این حوزه به آیتالله اعرافی آمده است:
حوزه علمیه دارالحکمه اشرفی اصفهانی در سال 91 با نظر امنای منصوب از طرف اوقاف که خود حجتالاسلام اشرفی اصفهانی نیز یکی از افراد آن بودند، تأسیس گردید و بالغ به 12 سال است که به عنوان یکی از حوزههای مطرح در غرب تهران مشغول به تربیت طلاب مستعد و پر تلاش در زمینههای علمی، فرهنگی و تبلیغی است. ساختمان حوزه نیز بارها در نامههای مدیرکل اوقاف استان تهران و ریاست سازمان اوقاف کل کشور به مرکز مدیریت حوزه علمیه تهران تحویل شده است.
در طول این سالها بارها جناب آقای اشرفی مدعی تولیت این حوزه و مسجد امیرالمؤمنین(علیه السلام) شده، که این ادعا طبق اسناد دادگاه اوقاف بارها رد شده است و این اسناد قانونی موجود است و پیرو این اطلاعیه منتشر خواهد شد، حتی امین وقف بودن ایشان بر رقبات مسجد از طرف سازمان اوقاف نیز رد شده است و ایشان صرفا امام جماعت مسجد میباشند.
متأسفانه در سالهای اخیر با کهولت سن ایشان (حدود 80 سال) و تأثیرگذار شدن برخی اطرافیان، اقداماتی علیه حوزه انجام شده است که قصد کلی این اقدامات که در بیانیه اخیر ایشان نیز به آن تصریح شده، تعطیلی حوزه بوده است. این اقدامات عبارتند از:
- قطع مکرر آب و برق حوزه علمیه و محرومیت طلاب از امکانات اولیه زندگی در حوزه.
- مسدودسازی مسیر دسترسی به پارکینگ، موتورخانه و آشپزخانه حوزه که تعطیلی طبخ غذا و ایجاد هزینههای تحمیلی به طلاب را در پی داشته است.
- قطع مستمر سیستم گرمایش حوزه در فصل زمستان و محرومیت طلاب از امکانات اولیه در حوزه به صورت مکرر.
- تصرف بخشی از ساختمان حوزه علمیه و راهاندازی دبستان و پیش دبستانی غیرانتفاعی و انتفاع مالی از ملک عمومی.
- تصرف حیاط حوزه که ایجاد حصر برای رفت و آمد طلاب را موجب شده است.
- جلوگیری از بازسازی ضلع جنوبی حوزه بالغ بر 5 سال، که ایجاد محدودیت آموزشی کرده و هزینههای مالی میلیاردی جهت بازسازی فعلی را در پی داشته است.
- حمله مکرر کارکنان منتسب به مسجد و استفاده از سلاحهای سرد و گرم نظیر شوکر، باتوم، گاز اشکآور و پرتاب اسید به سمت ساختمان حوزه و طلاب.
با وجود رفتارهای حرمت شکنانه و غیرقانونی از طرف برخی اطرافیان ایشان مسئولین حوزه علمیه بارها من جمله در بهمن ماه 1403، از شخص ایشان جهت همکاری و تدریس در حوزه علمیه و عضویت و شرکت در جلسه امنا دعوت کردند.
اما متأسفانه به نظر میرسد این نوع برخورد سیاسی و رسانهای ایشان و حملههای میدانی کارکنانشان به حوزه علمیه به دنبال تعطیلی حوزه است، که تنها ثمره آن اضافه شدن رقبات تجاری مسجد از حدود 100 رقبه به 200 رقبه در منطقه مرزداران است.
با این حال و با وجود رفتارهای حرمت شکنانه از جانب اطرافیان ایشان و همراهی ایشان نسبت به این رفتارها و عدم تعامل با حوزه علمیه و پایبندی نسبت به قوانین جمهوری اسلامی ایران، مسئولان حوزه علمیه همچنان خواستار حفظ حرمت سن و پیشینه ایشان هستند و ایشان را دعوت به آرامش و جلوگیری از فرو افتادن در سراشیبی انحراف اطرافیان میکنند. همچنین از همه رسانهها و شبکههای اجتماعی و مجازی که این اخبار را به اشتباه منتشر کردند، دعوت میکنیم از باب حقانیت قانونی، تکذیبیه و پیام حوزه علمیه را نیز منتشر کنند و اقدام به حذف این اکاذیب نمایند.