مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان برای جلوگیری از شپش باید لباس و وسایل خود را در نایلونی جداگانه بگذارند.
به گزارش جماران؛ اعظم گودرزی، مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که پدیکولوز یا شپش سر معمولا در محیطهای جمعی که افراد حضور دارند، شایع میشود؛ گفت: مهمترین نکتهای که دانش آموزان برای جلوگیری از ابتلا به شپش سر باید رعایت کنند؛ رعایت بهداشت فردی است.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ وی با بیان این که در فصول سرد سال، دانش آموزان کاپشن، ژاکت و لباس گرم میپوشند؛ افزود: گاهی اوقات دانش آموزان لباسهای خود را در کلاس درس در میآورند و در جایگاه معینی روی هم آویزان میکنند. باید به این نکته توجه کرد که اگر لباسی آلوده به شپش باشد، میتواند دیگر لباسها را نیز آلوده کند.
او با بیان این که هر دانش آموز حتما باید یک نایلون جداگانه همراه خود داشته باشد؛ افزود: دانش آموزان برای جلوگیری از انتقال شپش باید لباس و وسایل خود را در نایلونی جداگانه بگذارند.
گودرزی با بیان این که در مهر و آبان مراقبان سلامت، دانشآموزان را کلاس به کلاس غربالگری میکنند؛ اظهار کرد: یکی از وظایف مراقبین سلامت ما در مهر و آبان غربالگری دانش آموزان است. به طوری که مراقبین کلاس به کلاس دانش آموزان را معاینه کرده و به خانواده دانش آموزانی که آلوده هستند، اطلاع میدهند.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزانی که به شپش سر مبتلا می شوند، در صورتی که نکات درمانی را رعایت کنند؛ ظرف یک هفته تا ده روز درمان میشوند.