شهردار تهران به نامه جمعی از کشتی گیران و مربیان در مورد قرار نگرفتن تصاویر قهرمانی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان در رقابت‌های جهانی کرواسی در بیلبوردهای سطح شهر پاسخ داد.

محمد علی افشانی

به گزارش جی پلاس، محمدعلی افشانی در نامه ای به معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در مورد اعتراض جمعی از کشتی گیران و مربیان تیم های ملی در مورد عدم استفاده از تصاویر تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان که در رقابت‌های جهانی کرواسی برای نخستین بار به صورت همزمان به عنوان قهرمانی رسیدند، گفته که گلایه‌ها بجاست.

بر این اساس افشانی از شجاع پوریان معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری خواسته تا سازمان زیباسازی شهرداری تهران در فرصت مقتضی نسبت به جبران این موضوع اقدام کند.

فدراسیون کشتی 23 تیرماه در نامه‌ای گلایه آمیز به شهرداری تهران با اشاره به قهرمانی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان ایران در رقابت های جهانی کرواسی، خواستار استفاده از تصاویر این قهرمانان در بیلبوردهای شهری شده بود.

فدراسیون کشتی در بخشی از این نامه یادآور شده بود: "چه اتفاقی باید بیافتد تا با به تصویر کشیدن بزرگی و افتخار واقعی، بزرگ مردانی کوچک، از آن‌ها تجلیل شود. ما باید به مردم نشاط واقعی ببخشیم نه به قول کارشناسان امروزی نشاط‌های حبابی. از کسانی تجلیل کنیم و کسانی را تبلیغ کنیم که از جنس مردم هستند."

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 983462
  • منبع: روابط عمومی فدراسیون کشتی
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.