life

آپدیت جدید واتس اپ کاربران را مجبور می کند برای ادامه استفاده از این اپیکیشن یا اطلاعات خود را با فیس بوک به اشتراک بگذارند و یا دسترسی به واتس اپ را از دست می دهند.

جی پلاس، به تقل از ایندپندنت، واتس اپ با آپدیت جدید کاربرانش را مجبور می‌کند تا با قانون جدید حفاظت از اطلاعات شخصی موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی شان به اپ را از دست می‌دهند.

مهر نوشت؛ موافقت کردن با قوانین جدید واتس اپ به معنای آن است که اطلاعات خصوصی کاربر از جمله شماره موبایل وی با فیس بوک (مالک پیام رسان) به اشتراک گذاشته می‌شود.

تمام کاربران این اپ باید تا ٨ فوریه ٢٠٢١ میلادی با قوانین جدید موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی به چت ها و شماره تماس‌های ثبت شده در آن را از دست می‌دهند.

آپدیت جدید به شکل یک نوتیفیکیشن داخل اپ ظاهر می‌شود که کاربران می‌توانند تا مهلت تعیین شده آن را نادیده بگیرند.

در نوتیفیکیشن مذکور آمده است: «با تأیید این پیام شما قوانین جدیدی را قبول می‌کنید که از ٨ فوریه ٢٠٢١ میلادی اجرا خواهد شد. پس از این تاریخ باید برای ادامه استفاده از پیام رسان، باید قوانین جدید را قبول کنید. در صورت تمایل به حذف اپلیکیشن می‌توانید به Help Center مراجعه کنید.»

هرچند واتس اپ از اظهار نظر درباره آبدیت جدید خودداری کرده اما به گفته سخنگوی شرکت، قانون جدید معمول است و کاربران فرصت زیادی دارند تا آن را بررسی کنند.

 

این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
کدخبر: 1490881 منبع: مهر
ارسال نظر