بجاست؛ از هر فرد یا گروهی که در مقابل متجاوز صهیونی سخنرانی و یا بیانیه داده ، با تکریم در صدا و سیما استفاده و اطلاع رسانی شود و در مصاحبات فراگیر از آنان استفاده شود و تلویزیون در تحت تملک یک و دو چهره !! نباشد.

 
"عَسى أَنْ تَکْرَهُوا شَیْئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُمْ". (بقره/ ۲۱۶)

 

خداوند مهربان بر توانمندی سربازان اسلام افزوده و پیروزی قطعی را با دست آن عزیزان به ملت ایران عزیز هدیه فرماید.

 

امیدواریم مسئولین ذی ربط گرچه تمام حواس آنان به دفع تجاوز رژیم خبیث صهیونی است ، اما از فرصت بدست آمده برای تحقق قطعی اجماع بین افراد و نیروها ، غفلت نفرمایند.

 

بجاست؛ از هر فرد یا گروهی که در مقابل متجاوز صهیونی سخنرانی و یا بیانیه داده ، با تکریم در صدا و سیما استفاده و اطلاع رسانی شود و در مصاحبات فراگیر از آنان استفاده شود و تلویزیون در تحت تملک یک و دو چهره !! نباشد.

 

روشن است در این شرائط؛ از اساتید حوزه و نخبگان دانشگاه و هنرمندان نام آشنا که اظهار نظر نمودند ، تکریم مناسب بجا آورده شود.
 روشن است که نخبگانی علمی خارج از کشور چون جناب دکتر اقای عبدالکریم سروش -با وجود همه اختلافات تئوریک- ، و نیز از بیانیه حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای کروبی ، و یا بیانیه کارشناسانه سردار جناب آقای اعلایی و یا نخبگان دیپلمات وزارت خارجه که نظرات کارشناسی خود را ارائه نموده اند ، استقبال و تکریم شود.

 

این تکریم فراگیر میتواند نه تنها بر روحیه مردم تاثیرگذار باشد ، بلکه گردِ ذلت بیشتری بر چهره کریه سیاسیونِ وطن فروشی که با پول این ملت سالها غوطه ور در بیت المال بودند و امروز اعلام همجواری با اسرائیل خون خوار را دارند ، خواهد نشست.

 

دامنه این فرصت ، که انتظار است حاکمیت بخوبی از آن استفاده کند تا جائی است ؛ امشب مورد مشاهده ام بود ؛ وقتی با گزارش مردمی ، نیروهای بسیجی و امنیتی آمدند و یک وانت بار را بررسی کردند، جوانهای عزیز این کشور که البته با ظاهرِ متفاوتی هستند ،  آمدند و از بچه های امنیتی تشکر و آنان را می بوسند.
 
در همین راستا بجاست از بسیاری بچه های خوب و متدین نظامی و امنیتی که سالها منزوی شده اند ، دلجویی شده و مورد مشورت و استفاده قرار گیرند.

 

"مَا النَّصْرُ إِلّا مِنْ عِنْدِ اللهِ الْعَزیزِ الْحَکیم" (آل عمران ۱۲۶)

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.