بیست و هفتم اردیبهشت ماه سال 80 هواپیمای یاک 40 در ده مایلی ساری سقوط می کند و رحمان دادمان و جمعی دیگر از مسئولان که برای افتتاح فرودگاه گرگان عازم آن منطقه بودند به شهادت می رسند. او وزیر راه و ترابری دولت اصلاحات بود.

به گزارش خبرنگار جماران، زمزمه هایی به گوش می رسید که رحمان دادمان برای معاون اولی دولت جدید سید محمد خاتمی مطرح است. بیست و هفتم اردیبهشت ماه سال 80 بود و قرار بود او به همراه جمعی از مسئولان که چندی از مدیران وزارت خانه راه و ترابری هم در جمعشان دیده می شد برای گشایش فرودگاه گرگان عازم استان گلستان شدند. حوالی ساعت شش صبح و در ده مایلی ساری هواپیما سقوط کرد و رحمان دادمان و هیات همراهش به شهادت رسیدند.

 

حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در خاطره ای از این شهید والامقام چنین نقل کرده اند:

من وقتی رفتم به بندر انزلی و آن پل قدیمی را که خود من حدود چهل سال قبل از آن پل عبور کرده بودم دیدم آن پل را در دلم شرمنده شدم. بعد هم که رفتیم دیدیم مردم و به تبع مردم آقای امام جمعه و اینها همه از ما این مساله پل را می خواهند. من وقتی برگشتم رشت، عرض کنم که آقایان وزرا که جمع شدند من این مساله پل را مطرح کردم. به مرحوم دادمان گفتم که این پل را شما می سازید؟ ایشان فکری کرد و گفت بله یعنی ما می سازیم و سه ساله تحویل می دهیم. من گفتم این را دو ساله تحویل بدهید. ایشان سری تکان داد من فکر کردم، تلقی و قبول کرد. گفتم من دلم می خواهد دو سال دیگر رئیس جمهور بیاید همین وقت و این پل را افتتاح کند. بعد که دادمان از دنیا رفت کسانی از دوستان ما که با خانواده ایشان مرتبطند، گفتند که دادمان در خانه گفته بود فلانی به من گفت دو ساله ولی من این پل را یک ساله تمام می کنم. ببینید همت این مرد را. حالا ببینید انسان چقدرمی سوزد از فقدان یک چنین آدمی.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
4 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.