این شیوع کمتر از دو ماه پس از اجرایی شدن تصمیم وزیر در ۲۱ آوریل گذشته رخ داد که به موجب آن، واکسن اجباری آنفلوآنزا برای نیروهای آمریکایی لغو شد.

به گزارش جماران به نقل از نیویورک تایمز، پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، به دلیل سیاست‌های «بی‌پروا» در زمینه واکسیناسیون، مورد انتقاد شدید قرار گرفته است. این انتقادها پس از آن مطرح شد که مقامات وزارت جنگ (پنتاگون) از شیوع ویروس آنفلوآنزا و آلودگی ۱۶۰ سرباز در یک پایگاه نظامی در ایالت تگزاس خبر دادند.

این شیوع کمتر از دو ماه پس از اجرایی شدن تصمیم وزیر در ۲۱ آوریل گذشته رخ داد که به موجب آن، واکسن اجباری آنفلوآنزا برای نیروهای آمریکایی لغو شد.

نیروی هوایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که یکی از کارآموزان در پایگاه نیروی هوایی لاکلند در شهر سن آنتونیو که شاهد شیوع ویروس بود، پس از ابتلا به آنفلوآنزا در جمعه گذشته درگذشته است. این بیانیه افزود که تحقیقات برای تعیین اینکه آیا مرگ وی با شیوع ویروس مرتبط است یا خیر، در جریان است.

این تحولات انتقادهای شدیدی را متوجه وزیر جنگ آمریکا کرد، به طوری که روزنامه واشنگتن پست در سرمقاله خود آنچه را که «سیاست‌های واکسیناسیون بی‌پروا» هگست نامید، مسئول این اتفاقات دانست و اشاره کرد که این سیاست‌ها نتایج معکوسی به همراه داشته است.

این روزنامه نوشت که وزیر جنگ «جامعه را مجبور می‌کند تا درس‌های سخت تاریخ را دوباره بیاموزد».

 

جزئیات و آمار

به گزارش نیویورک تایمز، این بیماری همه‌گیر بخش آموزش نظامی پایه نیروی هوایی در پایگاه واقع در سن آنتونیو را دربرگرفته است، جایی که سربازان جدید در تختخواب‌های دو طبقه در خوابگاه‌های باز می‌خوابند و غذایشان را با هم روی میزهای بزرگ مشترک می‌خورند.

یک مقام نیروی هوایی اعلام کرد که از زمان اجرای سیاست جدید، تنها حدود ۴۰ درصد از کارآموزان واکسنی را که برای مدت طولانی اجباری بود، دریافت کرده‌اند. پس از شیوع بیماری، نیروی هوایی با صدور معافیتی که همه سربازان در پایگاه لاکلند را ملزم به دریافت واکسن آنفلوآنزا می‌کرد، به طور جزئی عقب‌نشینی کرد تا گسترش ویروس را محدود کند.

پیت هگست، وزیر جنگ، تصمیم خود را در ویدئویی که در آوریل گذشته منتشر کرد، توجیه کرد و گام خود را به عنوان مسئله‌ای مرتبط با آزادی مذهبی و استقلال پزشکی دسته‌بندی کرد.

هگست گفت:  تحت مدیریت فاجعه‌بار (رئیس جمهور سابق جو) بایدن، وزارت دفاع جنگی بی‌رحمانه علیه نیروهای ما در جبهه‌های متعدد به راه انداخت، از جمله محروم کردن آنها از استقلال پزشکی ساده و آزادی بیان اعتقادات مذهبی‌شان.  او واکسن اجباری قبلی را دستوری  مضحک و فراتر از حد  توصیف کرد که به گفته خودش، «به تضعیف توانایی‌های رزمی ما» کمک کرده است.

 


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.