بر اساس گزارش‌های رسانه‌های عبری، گروهبان لیزر بر اثر انفجار یک پهپاد انتحاری کشته شده و یک سرباز دیگر نیز در همان حادثه به شدت زخمی شده است.

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرد که یکی از سربازانش در حمله پهپادی حزب‌الله در جنوب لبنان کشته شده است.

ارتش  رژیم اسرائیل تأکید کرد  که سرباز کشته شده، گروهبان ناهورای لیزر 19 ساله، اهل شهر ایلات بوده است. این نهاد افزود که او به عنوان مهندس رزمی در تیپ 601 خدمت می‌کرد.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌های عبری، گروهبان لیزر بر اثر انفجار یک پهپاد انتحاری کشته شده و یک سرباز دیگر نیز در همان حادثه به شدت زخمی شده است.

پهپادهای انتحاری (FPV) حزب‌الله که با کابل فیبر نوری متصل هستند، به عنوان یک سلاح محوری ظاهر شده‌اند که چالش بزرگی را برای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان ایجاد کرده‌اند. این پهپادها با پهپادهای سنتی تفاوت دارند زیرا با کابل فیبر نوری متصل هستند که آنها را کاملاً در برابر سیستم‌های جنگ الکترونیکی اسرائیل مصون می‌سازد.

بر اساس اطلاعات، این پهپادها از مواد غیرفلزی ساخته شده‌اند که ردیابی آنها را درست قبل از نزدیک شدن بسیار دشوار می‌کند. همچنین هزینه آنها از چند صد دلار تجاوز نمی‌کند که یک چالش اقتصادی بزرگ برای اسرائیل است که از سیستم‌های دفاعی بسیار گران‌قیمت استفاده می‌کند.

این پهپادها تلفات جدی در میان نیروهای ارتش اسرائیل ایجاد کرده‌اند، به طوری که ده‌ها نفر در هفته‌های اخیر زخمی شده‌اند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، یک تیم ویژه با بودجه نامحدود برای یافتن راه‌حل تشکیل داده است، اما هنوز راه‌حل ریشه‌ای پیدا نشده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی حزب الله لبنان
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.