حدود ۲۰ هزار نفر از جمله عناصر داعش از اردوگاه الهول در سوریه فرار کرده‌اند

به گزارش جماران، روزنامه وال استریت جورنال گزارش داده است که یک مسئول اطلاعاتی آمریکا معتقدند بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر، از جمله عناصر داعش، از اردوگاه «الهول» در سوریه فرار کرده‌اند و اکنون در نقاط مختلف این کشور پخش شده‌اند.

این روزنامه با استناد به حرفهای مسئولان آمریکایی که در آخرین ارزیابی‌های اطلاعاتی مشارکت دارند، نوشته است که پس از اخراج نیروهای دولتی سوریه توانستند  نیروهای سوریه دموکراتیک که سال‌ها از اردوگاه نگهبانی می‌کردند، از  منطقه اخراج کنند  امنیت اردوگاه در هفته‌های اخیر فروپاشید.

همچنین خبرنگار وال استریت ژورنال قبلاً گزارش داد که روزنامه فایننشال تایمز به نقل از منابعی گزارش داد که هزاران زندانی که در اردوگاه حبس بودند از طریق سوراخهایی که در دیوار اطراف اردوگاه وجود داشت، فرار کردند و در سرتاسر کشور پخش شدند و برخی به‌طور غیرقانونی به عراق و ترکیه رسیده‌اند.

فایننشال تایمز تأکید کرده است که معلوم نیست چه کسانی به فرار زندانیان کمک کرده‌اند. برخی  مقامات دولتی  را متهم می کنند و برخی نیز  به همکاری قبایل محلی متحد با داعش اشاره می‌کنند.

در پی توافق دولت با قسد که به ادغام تدریجی نیروهای نظامی و نهادهای اداری در استان الحسکه منجر شد، نیروی‌های امنیتی سوریه کنترل تأسیسات را به دست گرفتند. این اقدام در چارچوب یک توافق  گسترده‌تر برای حضور دولت دمشق در مناطق شمال و شرق سوریه که قبلاً تحت کنترل نیروهای سوریه دموکراتیک (قید) بود رخ داد .

در همین حال، خبرگزاری سانا پیش‌تر گزارش داده بود که دولت سوریه به‌دنبال تخلیه ساکنان باقی‌مانده اردوگاه الهول است تا این تأسیسات که قبلاً تحت کنترل نیروهای سوریه دموکراتیک بود، خالی شود.

بنا بر این گزارش ، در اوج بحران، اردوگاه حدود ۲۴ هزار نفر را در بر می‌گرفت که از این تعداد حدود ۱۵ هزار نفر سوری و حدود ۶۳۰۰ زن و کودک غیرسوری بودند که به ۴۲ ملیت تعلق داشتند و اکثر کشورهای منشاء آن‌ها با پذیرش و بازگرداندن آنان مخالفت کردند.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی داعش

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.