قیمت جهانی طلا و نقره پایین آمد و دلار بالا رفت.
به گزارش جماران به نقل از الجزیره ،با ادامه ضعف معاملات در بازارهای آسیایی اصلی به دلیل تعطیلات سال نو قمری، و همچنین سقوط ارزش دلار که قیمتها را تحت فشار گذاشته است. امروز سهشنبه، طلا ۲٪ پایین آمد و نقره ۳٪ کاهش یافت،.
طلا در معاملات فوری ۲٪ کاهش یافت و به ۴۹۱۱٫۸ دلار برای هر اونس رسید، این قیمت تا زمانی نوشتن این گزارش است.
قراردادهای آتی طلای آمریکا برای تحویل آوریل ۲٫۱٪ کاهش یافت و به ۴۹۰۹ دلار برای هر اونس رسید.
شاخص دلار که سبد ارزها را در بر میگیرد ۰٫۱٪ صعود کرد تا باعث شود طلا برای دارندگان ارزهای دیگر گرانتر شود.
در همین حال، بازارهای آمریکا دیروز دوشنبه تعطیل بودند، در حالی که بازارهای چین ، هنگ کنگ، سنگاپور، تایوان و کره جنوبی به دلیل تعطیلات سال نو قمری بسته بودند.
همچنین نقره ۵٪ در معاملات فوری کاهش یافت و به ۷۲.۷ دلار برای هر اونس رسید، اما بعد ضررهای خود را به ۳٪ کاهش داد. در زمان نگارش گزارش، نقره در حدود ۷۴٫۱۷ دلار معامله میشود.
سایر فلزات گرانبها:
- پلاتین در معاملات فوری تقریباً ۱٪ کاهش یافت و به ۲۰۰۱٫۸ دلار برای هر اونس رسید.
- پالادیوم در سطح ۱۶۹۰٫۷ دلار باقی ماند.