هآرتس نوشت: اسرائیلی‌ها و خارجی‌ها هزاران دلار می‌پردازند تا با قایق از اسرائیل خارج شده و به قبرس بروند

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، روزنامه  صهیونیستی هاآرتس نوشت، نبود هواپیما  و   تعطیل شدن پروازها از فرودگاه بن‌گوریون گزینه‌ای برای کسانی که می‌خواستند اسرائیل را ترک کنند، باقی نگذاشته است .

روزنامه هاآرتس  اسرائیل فاش کرد که صدها اسرائیلی و خارجی هر روز از با   قایق‌  از سرزمین‌های اشغالی  فرار می کنند تا خود را به   قبرس برسانند، در حالی که جنگ همچنان ادامه دارد و اسرائیل مورد هدف موشک‌های ایرانی قرار می‌گیرد.  

از ابتدای جنگ، اسرائیل فضای هوایی خود را بسته است و ده‌ها هواپیمای  مسافربری را مخفیانه به خارج منتقل کرده است، که این باعث محصور شدن میلیون‌ها نفر در مقابل موشک‌های ایرانی شده است که منجر به کشته و آسیب‌های مالی زیادی در نقاط مختلف شده است.  

این روزنامه با تعدادی از فراریان در اسکله شهر هرتسلیا در ساحل دریای مدیترانه ملاقات کرده و نوشته است: «بر اساس گروه‌های فیسبوک مربوط به ترک اسرائیل از طریق آب، صدها نفر اکنون مایل به ترک اسرائیل از این طریق هستند. و همان‌طور که  همه می‌دانند،  وقتی تقاضا باشد، همیشه کسانی هستند که خدمات خود را ارائه دهند و هزینه زیادی دریافت کنند.»  

همچنین در اسکله‌های حیفا (شمال) و عسقلان (جنوب) نیز، صاحبان قایق‌های کوچک سفرهای گروهی با حداکثر ۱۰ نفر را سازماندهی می‌کنند.  

این روزنامه اسرائیلی اشاره کرد که مسافران از راه دور با پرداخت هزاران دلار برنامه‌ریزی کرده‌اند تا این سفرها را انجام دهند.  

این روزنامه در ادامه توضیح داد که «بیشتر مسافران می‌گویند که در اسرائیل زندگی نمی‌کنند و می‌خواهند به کشور خود بازگردند یا به فرزندانشان در خارج ملحق شوند»، اما همچنین گفت که «عده کمی اعتراف می‌کنند که در حال فرار از موشک‌های ایرانی هستند»، چون «هیچ‌کس تمایل ندارد با خبرنگاران صادقانه صحبت کند و حقیقت را بگوید.»


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.