زرداری رئیس‌جمهور پاکستان در دیدار با دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد اسلام‌آباد همچنان آماده تسهیل گفت‌وگو و دیپلماسی برای حل مناقشات منطقه‌ای، از جمله تنش میان ایران و آمریکا، است. آصف علی زرداری گفت برای حل اختلافات راهی جز گفت‌وگو وجود ندارد و بر حمایت پاکستان از حقوق فلسطینیان و حل مسئله کشمیر بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل تأکید کرد. او همچنین درباره تهدیدهای تروریستی از خاک افغانستان هشدار داد و خواستار جلوگیری از استفاده از خاک این کشور علیه پاکستان شد.

به گزارش جماران، آصف علی زرداری در دیدار با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در اسلام‌آباد، پیرامون تحولات جاری در خاورمیانه از جمله فلسطین و مناقشه ایران و ایالات متحده آمریکا تبادل نظر کرد.

وی به زعم خود گفت که مذاکرات اسلام‌آباد حاکی از تلاش‌های پاکستان برای فرصت دهی به گفت وگو و تنش زدایی بود و ما همچنان آمادگی خود را برای تسهیل دیپلماسی اعلام می نماییم.

زرداری تاکید کرد که آمادگی داریم‌ تا دیپلماسی را در هر جایی که مفید واقع شود تسهیل کنیم زیرا برای حل‌وفصل مناقشات منطقه‌ای هیچ جایگزینی برای گفت‌وگو وجود ندارد.

وی گفت که پاکستان همچنان بر حمایت خود از ملت فلسطین و حق تعیین سرنوشت آنان پایبند است و به حمایت خود از تلاش‌ها برای اجرای قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل ادامه خواهد داد.

آصف علی زرداری بر تعهد پاکستان به صلح و ثبات در جنوب آسیا تاکید ورزید و خاطرنشان کرد که صلح پایدار نیازمند گفتگوی مستمر میان پاکستان و هند به عنوان همسایگانی برابر و حل تمامی مناقشات لاینحل به‌ویژه مسئله کشمیر بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل و با احترام به آرمان‌های مردم مسلمان کشمیر است.

رئیس‌ جمهور پاکستان در خصوص مبارزه با تروریسم و مسئله افغانستان، تصریح کرد که اسلام‌آباد همچنان شریکی متعهد در مبارزه جهانی علیه تروریسم باقی مانده و در این راه فداکاری‌های عظیمی انجام داده است.

وی مدعی شد که پاکستان همچنان با تهدید تروریسم از سوی گروه‌هایی که در خاک افغانستان فعالیت می‌کنند مواجه است و شواهدی را در مورد حمایت‌های خارجی از نیروهای نیابتی تروریستی که پاکستان را هدف قرار می‌دهند، ارائه کرده است لذا مطالبه می کنیم که قلمروی افغانستان نباید علیه پاکستان یا هیچ کشور دیگری مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، گوترش برای سفر رسمی ۳ روزه به پاکستان در اسلام‌آباد بسر می برد و قرار است امروز با شهباز شریف نخست وزیر و فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش این کشور دیدارهای جداگانه‌ای انجام‌ دهد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.