حسن قشقاوی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به تناقضات ادعاهای مقامات آمریکایی در مورد کنترل قیمت نفت و وضعیت لجستیکی در تنگه هرمز، از بحران‌های اقتصادی و نارضایتی‌های گسترده در داخل آمریکا خبر داد. وی با تأکید بر اینکه هدف نهایی غرب از تقابل با ایران، تجزیه و نابودی این کشور است، این درگیری را یک «جنگ وجودی» توصیف کرد و تأکید کرد که ملت ایران با درک صحیح از این ماهیت، در آمادگی کامل برای صیانت از کشور و پیروزی در این «جنگ تاب‌آوری» قرار دارد.

به گزارش جماران، حسن قشقاوی در تشریح وضعیت اقتصادی آمریکا و ادعاهای مقامات کاخ سفید درباره کنترل قیمت نفت گفت: مقامات آمریکایی درخصوص میزان نفت و قیمت آن دچار تناقض‌گویی‌های شدید هستند؛ به‌طوری‌که گاهی از رشد ۳۰ درصدی و گاهی از ارقام بالای ۷۵ درصد سخن می‌گویند. واقعیت بازار، اما نشان می‌دهد که علیرغم آزادسازی ذخایر استراتژیک بنزین و گازوئیل در آمریکا و اروپا، قیمت نفت همچنان در سطوح بالای ۱۰۰ دلار باقی مانده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی با اشاره به وضعیت تنگه هرمز تصریح کرد: اینکه ادعا می‌شود تنگه هرمز باز است و محموله‌ها به صورت عادی عبور می‌کنند، با واقعیت‌های فنی فاصله دارد. در حال حاضر هزینه‌های لجستیکی آمریکا برای اسکورت و انتقال نفت، گاهی از ارزش محموله‌های نفتی فراتر می‌رود. این اقدامات تنها یک نمایش روانی در آستانه انتخابات است و کسانی که اقتصاد نفت را درک می‌کنند، می‌دانند که این ادعاها فاقد پشتوانه فنی است.

قشقاوی با اشاره به نارضایتی گسترده در آمریکا گفت: برخلاف ادعای ترامپ مبنی بر عدم توجه به انتخابات، وی در حال حاضر به کمپین‌های انتخاباتی روی آورده است. جالب اینجاست که در ایالت‌هایی نظیر تگزاس که ۴۰ سال دژ سنتی جمهوری‌خواهان بوده، نظرسنجی‌ها از وضعیت متزلزل آنها حکایت دارد که عامل اصلی آن بحران‌های اقتصادی است.

وی با اشاره به نارضایتی ۶۷ درصدی مردم آمریکا از جنگ با ایران اظهار داشت: متوسط قیمت بنزین و گازوئیل (که مستقیماً با معیشت و کشاورزی مرتبط است) به شدت افزایش یافته و تأثیرات ویرانگر آن در فصل کشت، ماه‌های آینده در آمریکا مشخص خواهد شد.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس با اشاره به ماهیت «جنگ وجودی» که غرب علیه ایران آغاز کرده است، گفت: برخی تحلیل‌ها تقلیل‌گرایانه بوده و تصور می‌کنند هدف تغییر رژیم است، اما اسناد و گفته‌های صریح حامیان ترامپ از جمله نقل‌قول‌هایی از تاکر کارلسون نشان می‌دهد که هدف نهایی، تجزیه و نابودی اصل کشور ایران است.

قشقاوی در پایان تأکید کرد: مردم ایران با وجود تمام مشکلات و تنگناهای معیشتی، به خوبی ماهیت این جنگ وجودی را درک کرده‌اند. برخلاف مهاجمان که دچار استیصال هستند، مدافعان این مرز و بوم با انسجام کامل و با حضور نیروهای بسیج و جان‌فداها، برای صیانت از کشور در آمادگی کامل به سر می‌برند و این نبرد، در نهایت به «جنگ تاب‌آوری» ختم خواهد شد که پیروزی آن متعلق به ملت ایران است./

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1730244
  • منبع: خانه ملت
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.