درحالی که پیشتر دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از تعویق چند ساعته سفر وی به واشنگتن خبر داده بود،‌ رسانه‌ها گزارش دادند که هواپیمای او به مقصد واشنگتن برخاسته است.

به گزارش جماران، رسانه‌ها تاکید کردند هواپیمای نتانیاهو از پایگاه هوایی نواتیم به مقصد ایالات متحده به پرواز درآمد. این پس از آن است که پیشتر دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد سفر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن که قرار بود ساعت ۱۱ صبح به وقت محلی انجام شود، برای چند ساعت به تعویق افتاد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، نتانیاهو قرار است فردا (سه‌شنبه) در کاخ سفید با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا دیدار و گفت‌وگو کند.

همچنین انتظار می‌رود نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مراسم تشییع «لیندسی گراهام» سناتور آمریکایی حضور یابد.

طبق برنامه قبلی، نتانیاهو قرار بود پس از پایان سفر خود، روز پنج‌شنبه به فلسطین اشغالی بازگردد.

در همین راستا، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد که بنیامین نتانیاهو پیش از سفر به آمریکا در نشست کابینه امنیتی این رژیم به وزیران کابینه گفت که در جریان مذاکرات با مقام‌های آمریکایی، درخواست‌های احتمالی برای اجرای سلسله‌ای از عقب‌نشینی‌ها از نوار غزه، سوریه و لبنان را نخواهد پذیرفت.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که نتانیاهو به اعضای کابینه اعلام کرده است با قاطعیت در برابر چنین درخواست‌هایی خواهد ایستاد و با آنها مخالفت خواهد کرد.

 

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.