رویترز با استناد به داده‌های کشتیرانی امروز اعلام کرد تردد شناورهای بزرگ تجاری در تنگه هرمز بسیار پایین است.

 

به گزارش جماران،  به نقل از رویترز، داده‌های کشتیرانی که روز دوشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد با تشدید حملات میان آمریکا و ایران در خاورمیانه، شمار کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز در طول آخر هفته همچنان در سطح پایینی باقی مانده است.

بر اساس داده‌های شرکت «ال‌اس‌ای‌جی» (LSEG)، تنها 4 کشتی روز یکشنبه از تنگه هرمز عبور کردند، در حالی که این رقم روز قبل 8 کشتی بود.

همچنین از روز جمعه تاکنون دست‌کم 3 نفتکش حامل فرآورده‌های نفتی و یک نفتکش بسیار بزرگ حمل نفت خام وارد تنگه هرمز شده‌اند تا نفت بارگیری کنند.

داده‌های «ال‌اس‌ای‌جی» تردد کشتی‌های کانتینری، فله‌بر، خودروبَر و نفتکش‌های حامل نفت، گاز و مواد شیمیایی را پوشش می‌دهد.

بر اساس این گزارش، در روزهای اخیر، هر دو طرف حمل‌ونقل دریایی را هدف قرار داده‌اند. آمریکا اعلام کرده است محاصره دریایی بنادر ایران را اجرا می‌کند و ایران نیز می‌گوید کشتی‌هایی را هدف قرار می‌دهد که مقررات این کشور درباره تردد در تنگه هرمز را نقض کنند. این آبراه به‌طور معمول محل عبور حدود یک‌پنجم تجارت جهانی نفت است.

همچنین، سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد روز دوشنبه گزارشی دریافت کرده که بر اساس آن یک کشتی در فاصله 8 مایل دریایی (14٫8 کیلومتری) شمال‌غرب منطقه «کمزار» عمان دچار آتش‌سوزی شده است. این سازمان افزود علت آتش‌سوزی تاکنون تأیید نشده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.