پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

در حاشیه سخنرانی سیدعلی خمینی در مراسم وداع با رهبر شهید؛

وزیر فرهنگ: سخنان نوه امام (ره) را تقطیع نکنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار پیامی در شبکه ایکس در واکنش به سخنرانی سیدعلی خمینی در مراسم ختم رهبر شهید با جلب توجه رسانه‌ها به جوانب مختلف موضع‌گیری او درباره ضرورت انتقام و مفهوم مذاکره تاکید کرد که مذاکره نه برای صلح، بلکه خود یکی از میدان‌های نبرد است.

به گزارش جماران، سیدعباس صالحی در این رشته پیام خود در شبکه ایکس نوشته است: 

«سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی در محفل یادبود رهبر شهید موضوع روز رسانه‌ها بود. بخش‌هایی از آن را خواندم اما اکنون فرصتی شد که تمام سخنرانی را بشنوم. در وجوه گوناگون تبیین دقیق داشتند، در مناسبات رهبری و امام، در تصویر از دشمنان، در تمجید از مردم ایران و عراق و به نظر می‌رسد در موضوعات مرتبط به مذاکره نیز با دقت سخن گفتند، از تشکری که از تک‌تک مسئولان داشتند، این که در عین تبیین جامع ضرورت انتقام از جانیان، با عنایت ابراز داشتند که در باب جزئیات انتقام سخن نمی‌گویند و ... .

شاید نکته ابهام‌برانگیز سخنان ایشان این بود که: مذاکره برای صلح را خیانت دانستند، اما خود ایشان در بخش دیگری از سخن یادآور شدند که مذاکره در ایران به معنای صلح نیست بلکه مذاکره هم یکی از میدان‌های نبرد است و ... .

به نظر می‌رسد دیدگاه ایشان را در بافتار جامع سخنان‌شان بایستی دریافت و از تقطیع کلام و فهم گزینشی دور شد.»

 

سیدعباس صالحی

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.