برخلاف آنچه انتظار می‌رود، از تکذیب سریع و بی‌وقفه دروغ‌های ترامپ توسط مسئولان خبری نیست و یا این تکذیب‌ها با تأخیر صورت می‌پذیرد و این تأخیر غیرقابل توجیه نیز می‌تواند به دروغ‌های ترامپ ضریب بدهد.

به گزارش جماران، حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان نوشت:

آیا از کشتی‌های عبورکننده از تنگه هرمز، حق ترانزیت و عوارض عبور نیز دریافت شده است یا نه؟ دریافت حق ترانزیت و عوارض عبور، حق قانونی جمهوری اسلامی ایران است و عبور کشتی‌ها بدون پرداخت حق ترانزیت، می‌تواند به این توهم دامن بزند که قرار نیست حاکمیت قانونی ایران اعمال شود.

نزدیک به دو ماه است که نمایندگان مجلس از تصمیم جدی برای تهیه رژیم حقوقی حاکم بر تنگه هرمز خبر می‌دهند، ولی این اقدام ضروری تاکنون به تأخیر افتاده است، آن‌گونه که انگار اراده‌ای جدی برای انجام آن وجود ندارد.

تأخیر یادشده می‌تواند این تلقی را پدید آورد که ایران در تصمیم خود برای اعمال حاکمیت قانونی بر عبور و مرور در تنگه هرمز، با تردید روبه‌رو شده است.

ترامپ تقریباً هر روز توئیت می‌زند و به دروغ از نزدیک بودن توافقی با ایران خبر می‌دهد که در آن با خواسته‌های آمریکا و مخصوصاً گشایش تنگه هرمز موافقت شده است.

برخلاف آنچه انتظار می‌رود، از تکذیب سریع و بی‌وقفه دروغ‌های ترامپ توسط مسئولان خبری نیست و یا این تکذیب‌ها با تأخیر صورت می‌پذیرد و این تأخیر غیرقابل توجیه نیز می‌تواند به دروغ‌های ترامپ ضریب بدهد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.