جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات و اعضای هیئت رئیسه مجلس با وزیر علوم، تحقیقات، فناوری به منظور بررسی موضوعات آموزش عالی مرتبط با جنگ برگزار شد. حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس دوم مجلس در خصوص زمان برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان و کنکور 1405 اظهارنظر کرد.

نایب رئیس مجلس گفت: امتحانات نهایی دانش آموزان ۱۵ روز پس از جنگ و کنکور سراسری نیز ۴۵ روز پس از پایان جنگ برگزار خواهد شد.

  جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات و اعضای هیئت رئیسه مجلس با وزیر علوم، تحقیقات، فناوری به منظور بررسی موضوعات آموزش عالی مرتبط با جنگ برگزار شد.

پشتیبانی و توجه ویژه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و دانشگاه‌ها به موضوع جنگ در حوزه اجتماعی و فرهنگی، فعالیت این وزارتخانه در زمان جنگ و برگزاری کلاس‌های درسی و همچنین پشتیبانی برای جلوگیری از افت تحصیلی، موضوعات مربوط به استادان و کارکنان دانشگاه‌ها و همچنین روش پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان از محور‌های مهم این جلسه بود.

در حاشیه این نشست حسین سیمایی صراف، وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: ۲۳۱ دانشگاه در جنگ رمضان هدف قرار گرفتند؛ خسارات واردشده مطابق با شاخص‌های بین‌المللی در حال مستندسازی است.

وی با اشاره به آسیب جدی بخش اقتصاد دیجیتال در حوزه شرکت‌های دانش بنیان تصریح کرد: بسته حمایتی برای شرکت‌های خرد متوسط و بزرگ دانش بنیان در نظر گرفته‌ایم که بر این اساس تسهیلاتی به شرکت‌هایی که ۸۰ درصد نیرو‌های خود را حفظ و تعدیل نکرده‌اند، اختصاص خواهد یافت.

همچنین حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس دوم مجلس نیز در گفت‌و‌گویی تصریح کرد: طبق هماهنگی با وزارت آموزش و پرورش و همچنین وزارت علوم تحقیقات و فناوری مقرر شد؛ امتحانات نهایی دانش آموزان ۱۵ روز پس از جنگ و کنکور سراسری نیز ۴۵ روز پس از پایان جنگ برگزار شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.