ایتامار بن‌گویر، وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی جنجالی خواستار ترور احمد الشرع، رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه و معروف به ابو محمد الجولانی شد.

به گزارش جماران؛ در ادامه تنش‌های فزاینده منطقه‌ای، یک مقام صهیونیست با طرح اظهاراتی تند، خواستار ترور رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه شده و از نزدیک بودن جنگ علیه این کشور سخن گفته است.

ایتامار بن‌گویر، وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی جنجالی خواستار ترور احمد الشرع، رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه و معروف به ابو محمد الجولانی شد.

طبق گزارش شبکه فلسطینی قدس، وی با استفاده از ادبیاتی تند، الجولانی را «سر افعی» توصیف کرده و گفت که باید هدف عملیات ترور قرار گیرد.

بن‌گویر همچنین اعلام کرد که جنگ علیه آنچه «سوریه جدید» نامید، نزدیک است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که منطقه در نتیجه اقدامات و مداخلات آمریکا و رژیم صهیونیستی درگیر تنش‌های شدید نظامی است و بسیاری از تحلیلگران نسبت به گسترش دامنه درگیری‌ها در غرب آسیا به دلیل جنگ‌افروزی واشنگتن و تل‌آویو هشدار داده‌اند.

تا لحظه انتشار این خبر، واکنش رسمی از سوی مقامات سوریه به این اظهارات گزارش نشده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.