سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه تاکید کرد: پاسداران عزیز در میدان هستند تا داعش و تروریست‌ها را از میدان به در کرده و همه تلاش‌های آنان را نقش بر آب کنند.

به گزارش جماران؛ جانشین فرمانده کل سپاه گفت: دشمن با تمام توان خود، مدرن‌ترین جنگ معاصر را علیه کشورمان تدارک دید، اما شکستی مفتضحانه خورد و قطعا نمی‌تواند به انقلاب اسلامی ما لطمه بزند.

سردار پاسدار احمد وحیدی،  جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیش‌خطبه‌های نماز جمعه این هفته (۳ بهمن ماه) تهران، اظهار کرد: نمازگزاران، سنگر دفاع از اسلام را همواره در رونق نگه می‌دارند.

سردار وحیدی در ادامه ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع)، ادامه داد: روز پاسدار را به همه کسانی که پاسدار حق و حقیقت هستند و در جلوه‌گاه حقانیت به دنبال تحقق حق بر عالم هستند، تبریک می‌گویم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه پاسداری، مخلوق و مولود انقلاب اسلامی است، ادامه داد: سپاه پاسداران، مولود حضرت امام (ره) و آن نفس زکیه است که با دیدن آینده و با بصیرت کامل موجودی را ایجاد کردند که بی محابا در دفاع از اسلام عزیز و در انقلاب اسلامی که مظهر تحقق اسلام در روزگار ماست، بتواند آن را از گزند حوادث حفظ کند تا تاریخ تلخ گذشته تکرار نشود؛ همان تاریخی که در مشروطه، علمای اسلام آمدند اما میراث آنها به غارت برده شد، همان که در سال ۱۳۳۲ با کودتای آمریکایی، همه تلاش‌های ملت را کنار زدند و نگذاشتند ملت به خواست خود برسد. امام (ره) سپاه را تأسیس کردند تا از انقلاب اسلامی در مقابل همه تلاش‌های شیطانی، حفاظت کند.

سردار وحیدی تاکید کرد: پاسداران عزیز در میدان هستند تا داعش و تروریست‌ها را از میدان به در کرده و همه تلاش‌های آنان را نقش بر آب کنند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: دشمن با تمام توان مادی خود و با بهترین فناوری‌های روز، مدرن‌ترین جنگ معاصر را در جنگ ۱۲ روزه علیه کشورمان تدارک دیده بود، اما شکستی مفتضحانه خورد. دشمن نمی‌تواند به انقلاب اسلامی ما لطمه بزند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.