شهرزاد مشیری، مدیر باسابقه در نظام بانکی و از چهره‌های آشنا برای فعالان بانکی و اقتصادی با حکم عباس عراقچی وزیر خارجه به‌عنوان مشاور منصوب شده است.

به گزارش جماران؛ رسانه رسمی عباس عراقچی نوشت: شهرزاد مشیری، مدیر باسابقه در نظام بانکی و از چهره‌های آشنا برای فعالان بانکی و اقتصادی با حکم وزیر خارجه به‌عنوان مشاور منصوب شده است. اهمیت این انتخاب نه در ایجاد یک چهره جدید، بلکه در نوع تخصصی است که وارد ساختار سیاست خارجی می‌شود؛ تخصصی که عملاً فاصله میان تصمیم‌سازی دیپلماتیک و واقعیت‌های اقتصاد بین‌الملل را کاهش می‌دهد.  

حضور او و دیگر نیروهای اقتصادمحور، نشانه تغییری تدریجی در وزارت خارجه است؛ تغییری که هدفش فهم دقیق‌تر سازوکارهای مالی، موانع مبادلات و الزامات همکاری‌های منطقه‌ای است. این رویکرد می‌کوشد سیاست خارجی را از اتکای صرف به تحلیل‌های سیاسی خارج کند و آن را به ابزار فعال‌تری برای تعامل اقتصادی تبدیل کند.  

در فضای امروز، با فشار تحریم‌ها، گره‌های مالی و رقابت شدید منطقه‌ای، نادیده گرفتن دیپلماسی اقتصادی دیگر  گزینه‌ای واقعی نیست؛ ضرورت است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.