کوپر که به تازگی به عنوان وزیر خارجه بریتانیا فعالیت خود را آغاز کرده، امروز مدعی شد: من به همراه همتایان اروپایی‌ام با عراقچی صحبت کردم تا نگرانی‌هایم را در مورد برنامه هسته‌ای ایران تکرار کنم. بریتانیا همچنان به دیپلماسی متعهد است، اما ایران گام‌های لازم برای جلوگیری از اعمال مجدد تحریم‌ها را برنداشته است. ما به اقدامات مشخص نیاز داریم.

به گزارش جماران؛ وزیر خارجه انگلیس با تکرار ادعاهای سیاسی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران مدعی شد که توقف روند «اسنپ‌بک» منوط به گام‌های ملموس ایران است.ب

 ایو  کوپر امشب (چهارشنبه) با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی اکس، نوشت: «همراه با همتایان اروپایی‌ام با آقای عراقچی گفت‌ وگو کردم تا بار دیگر نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران را یادآور شوم.»

وی با بیان این ادعا که انگلیس همچنان به دیپلماسی پایبند است، مدعی شد: «ایران گام‌های لازم برای جلوگیری از بازاعمال تحریم‌ها را برنداشته است.»

وزیر خارجه انگلیس ادامه داد: «ما به اقدامات ملموس نیاز داریم.»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.