در بیانیه دفتر آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی در خصوص تهدیدات اخیر دشمنان مطرح شد: حفظ وحدت ملی، هوشیاری، خیرخواهی، انسجام مؤمنین و مواسات با یکدیگر، سلاحی سترگ در برابر این تهدیدات است.

به گزارش جماران، آیت‌الله شبیری زنجانی در پی تهدیدات اخیر دشمنان بیانیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

قال الله تبارک و تعالى: إِنَّ اللَّهَ یُدَافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ کُلَّ خَوَّانٍ کَفُورٍ. أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ (حج / ۳۸ و ۳۹)

 

در ادامه تجاوز رژیم سفّاک به سرزمین اسلامی، این رژیم با نقض آشکار حقوق اولیه انسانی، به کشتار زنان، کودکان، بی‌گناهان و نظامیان و غیرنظامیان پرداخته و به طور آشکار، مقام معظّم رهبری (دامت برکاته) را تهدید کرده است.

 

ضمن محکومیت شدید این اقدامات، تأکید می‌شود که در این شرایط حسّاس، حفظ وحدت ملی، هوشیاری، خیرخواهی، انسجام مؤمنین و مواسات با یکدیگر، سلاحی سترگ در برابر این تهدیدات است و بر همه صاحبان قلم و نهادهای بین‌المللی است که با اقدامات قاطع، مانع این تجاوز ظالمانه و خسارت جبران‌ناپذیر شوند.

 

در آستانه ایام عزای حضرت ابا عبدالله الحسین علیه‌السلام، بر همه مؤمنین است که با حضور پرشکوه و پرمعنای خود در مجالس توسل آل‌الله، رحمت الهی را برای دیار محبان و وفاداران به اهل‌بیت علیهم‌السلام جلب نموده و با دعا و استغاثه به درگاه ربوبی، ظهور حضرت بقیة‌الله الأعظم (عجل‌الله فرجه الشریف) و پایان آلام بشریت را مسئلت نمایند.

 

دفتر حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی «مد ظله»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.