در این دیدار صمیمانه که در فضای معنوی مقبره شهید موسوی برگزار شد، دو طرف درباره راه و آرمان‌های مقاومت گفتگو کردند. سید علی خمینی همچنین با ادای احترام به مقام شامخ شهید موسوی، بر تداوم مسیر مقاومت در برابر ظلم و اشغالگری تأکید کرد.

به گزارش جماران؛ سید علی خمینی، نوه بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، در ادامه سفر خود به لبنان با حضور در مقبره شهید سید عباس موسوی، دبیرکل پیشین حزب‌الله لبنان که توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، با فرزند وی، سید یاسر موسوی دیدار کرد.

در این دیدار صمیمانه که در فضای معنوی مقبره شهید موسوی برگزار شد، دو طرف درباره راه و آرمان‌های مقاومت گفتگو کردند.

 سید علی خمینی همچنین با ادای احترام به مقام شامخ شهید موسوی، بر تداوم مسیر مقاومت در برابر ظلم و اشغالگری تأکید کرد.

پس از این دیدار، وی با حضور در منطقه بعلبک، به زیارت مزار شهدای حزب‌الله لبنان رفت و با نثار گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره این مجاهدان راه حق را گرامی داشت.

این سفر در راستای تقویت پیوندهای معنوی و انقلابی میان ملت ایران و جریان مقاومت در لبنان ارزیابی می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.