صدا و سیما در حادثه مهم و بزرگ انفجار در اسکله شهید رجایی به سنت قدیمی و غیرحرفه‌ای خود یعنی خودداری از اطلاع رسانی فعال و درست همچنان پایبند است.

به گزارش جماران؛ کامبیز نوروزی، حقوقدان و کارشناس رسانه در کانال تلگرامی خود نوشت:

صدا و سیما در حادثه مهم و بزرگ انفجار در اسکله شهید رجایی به سنت قدیمی و غیرحرفه‌ای خود یعنی خودداری از اطلاع رسانی فعال و درست همچنان پایبند است.

امشب اخبار ساعت ۹ شبکه یک که مهمترین بخش خبری تلویزیون است  زمانی کمتر از ۴ دقیقه را به این موضوع اختصاص داد که تقریبا هیچ ارزش خبری نداشت.

شبکه خبر هم تا الان صرفا به یکی دو گزارش بی‌اهمیت و زیرنویس چند جمله خبری تکراری و سوخته بسنده کرده‌است.

علت انفجار هرچه بوده باشد اثری در این واقعیت نمی‌گذارد که از نظر مادی و انسانی حادثه‌ای فاجعه بار و بی‌سابقه رخ داده است. اما خبر صدا و سیما مانند حوادث بزرگ گذشته از اطلاع‌رسانه‌ای حرفه‌ای خودداری می‌کند.

مثل همیشه نبض اخبار و گزارش‌های حادثه بندر شهید رجایی در محیط وب و تلویزیون‌های فارسی زبان خارج از کشور می‌زند. سیمای غیر ملی در نظام خبری خود عقب‌مانده و از گود رفتار حرفه‌ای رسانه‌ای بیرون افتاده است.

سازمان ولخرج و بی‌ثمر صدا و سیما مسئولیت اصلی از بین رفتن مرجعیت خبری کشور را برعهده دارد؛ چیزی که بیش از هر چیز امنیت ملی را به خطر  می‌اندازد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
3 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.