خبرگزاری «رویترز» مدعی شد: به زودی قوانینی اعمال خواهد شد که مانع ورود افغانها و پاکستانیها به آمریکا میشود.
به گزارش جماران؛ فرمان جدید دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برای ممنوعیت سفر به ایالات متحده، احتمالا ورود افراد از افغانستان و پاکستان به ایالات متحده را از هفته آینده ممنوع کند.
خبرگزاری «رویترز» مدعی شد که کشورهای دیگری نیز ممکن است در این لیست قرار گرفته و شامل ممنوعیتهای مسافرتی به آمریکا شوند، اما جزئیاتی درباره نام این کشورها ارائه نکرد.
دونالد ترامپ در دوران نخست ریاست جمهوریاش مسافران از هفت کشور عمدتاً مسلمان را از ورود به ایالات متحده منع کرده بود.
جو بایدن، رئیس جمهوری سابق ایالات متحده از حزب دموکرات پس از پیروزی بر ترامپ در انتخابات و روی کار آمدن در کاخ سفید، این ممنوعیت را در سال 2021 لغو کرد و آن را «یک لکه بر وجدان ملی» نامید.