رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران از ترخیص آیفون ۱۶ خبر داد و اعلام کرد: گوشی‌های ترخیص شده از گارانتی معتبر برخوردار است و مردم می‌توانند با خیال آسوده گوشی مورد نیاز خود را از بازار خریداری کنند.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران از ترخیص آیفون ۱۶ خبر داد.

سیدحسین سادات‌حسینی - رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران - از رفع مشکل ترخیص گوشی‌های تلفن همراه وارداتی خبر داد و گفت: با پیگیری‌های مستمر و پیایی، در نهایت مشکل ترخیص گوشی‌های تلفن همراه به ویژه آیفون‌های سری۱۶ برطرف شد و واردکنندگان توانستند گوشی‌های وارداتی را به بازار عرضه کنند.

وی افزود: گوشی‌های ترخیص شده از گارانتی معتبر برخوردار است و مردم می‌توانند با خیال آسوده گوشی مورد نیاز خود را از بازار خریداری کنند.

به گفته وی با عرضه گوشی‌های وارداتی به بازار قیمت این کالا در بازار متعادل خواهد شد.

سادات‌حسینی تأکید کرد: با توجه به اینکه سریال گوشی‌های وارداتی در سامانه جامع گارنتی ثبت شده است، لذا خریداران برای اطمینان از اصالت کالا می‌تواند با درج شماره سریال گوشی در این سامانه از گارانتی محصول اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.