هوراسیو سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین از بازی فوق العاده ایران در لیگ ملت ها گفت.

جماران ورزشی؛ دیلئو هوراسیو پس از شکست شاگردانش مقابل ایران، اظهار داشت: به تیم ایران تبریک می‌گویم. آن‌ها بازی فوق‌العاده‌ای ارائه کردند.

وی با بیان این‌که نتیجهٔ این مسابقه را جزئیات رقم زد و تیم من باید روی همین جزئیات بیشتر کار کند، تصریح کرد: باید بتوانیم چنین بازی‌هایی را با پیروزی به پایان برسانیم. یک بار دیگر به ایران تبریک می‌گویم.

 

لوسیانو ویسنتین دریافت کننده‌ قدرتی تیم ملی والیبال آرژانتین در پایان دیدار برابر ایران گفت: به نظر من بازی خوبی بود. درست است که نتیجه سه بر صفر شد، اما ایرانی‌ها واقعاً تیم بسیار خوبی هستند. فکر می‌کنم بازیکنان بسیار باکیفیتی دارند.

ویسنتین در ادامه گفت: تیم آرژانتین یک دوره و روند جدید را با سرمربی جدید، بازیکنان جدید، بازیکنان جوان و همچنین بازیکنان باتجربه آغاز کرده است. بنابراین باید به هماهنگی و ریتم مناسب برسیم، اما با این حال فکر می‌کنم بازی خوبی بود.

ستاره تیم ملی والیبال آرژانتین در پایان تاکید کرد: نتیجه سه بر صفر شد، اما معتقدم این مسابقه به ما کمک خواهد کرد که در ادامه این هفته و همچنین در مسابقات آینده پیشرفت کنیم و بهتر شویم.

 

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.