مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی صبح امروز از مقابل مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد.

به گزارش جماران، مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی صبح چهارشنبه ـ ۲۷ خرداد ماه ـ با حضور خانواده و نزدیکان، جمعی از مدیران، هنرمندان و برنامه‌سازان صداوسیما در محوطه مسجد بلال سازمان صدا و سیما برگزار شد.

ایسنا نوشت، عاطفه رضوی، خواهر زنده‌یاد بهروز رضوی، به همراه حسین پاکدل و مجید مظفری صبح امروز در آیین تشییع پیکر این گوینده و مجری پیشکسوت رادیو حضور داشتند و در کنار دوستان و اهالی رسانه با او وداع کردند.

احمد پهلوانیان (معاون صدا)، بیوک میرزایی، اقبال واحدی، حمید محمدی(مجری برنامه‌های ورزشی)، علیرضا جاویدنیا، راحله امینیان (مجری و گوینده رادیو) و همایون اسعدیان (کارگردان سینما و تلویزیون)، صبح امروز در آیین تشییع زنده‌یاد بهروز رضوی حضور داشتند.

فرهنگ جولایی (پیشکسوت رادیو و از بستگان بهروز رضوی) و محمدباقر رضایی (سردبیر کتاب شب رادیو که سال‌ها با بهروز رضوی همکاری داشت) از دیگر حاضران در این مراسم بودند.

در بخشی از مراسم پیام سیدعباس صالحی، وزیر ارشاد در پی درگذشت بهروز رضوی قرائت شد.

اجرای مراسم را سعید توکلی ـ تهیه‌کننده باسابقه رادیو ـ عهده‌دار بود.

بهروز رضوی می‌گفت نباید آزار رساند

 فرهنگ جولایی، از نزدیکان و دوستان صمیمی بهروز رضوی، در این مراسم ضمن ابراز تأسف عمیق از درگذشت این هنرمند، اظهار کرد: سخن گفتن از رفیق عزیزی که 50 سال با یکدیگر رفاقت و همزیستی داشته‌ایم، بسیار دشوار و جانکاه است. درخصوص فعالیت‌های هنری ایشان، آنچه در این روزها بر افکار عمومی مشهود بوده، گویای جایگاه والای ایشان است و من به‌سختی می‌توانم فقدان یکی از بهترین و صمیمی‌ترین دوستانم را تحمل کنم.

وی افزود: بهروز رضوی دارای ویژگی‌های برجسته‌ای بود که همواره مورد تأکید همگان قرار می‌گرفت، از جمله صدای بی‌نظیر او که بی‌تردید یکی از ممتازترین خصوصیاتش به شمار می‌رفت. علاوه بر این، تسلط وی بر مباحث فرهنگی، ادبی و زبان فارسی، عاملی مؤثر در دلنشین‌تر شدن صدای او بود و به‌درستی می‌توان گفت که ایشان تمامی شاخص‌های یک هنرمند حرفه‌ای و توانمند را دارا بود.

جولایی در ادامه، با پخش قطعۀ صوتی از بهروز رضوی که در روزهای پایانی عمرش ضبط شده بود، خاطرنشان کرد: این گفتار برخاسته از ژرفای وجود و اندیشۀ رفیقم بهروز بود. او در آن سخنان بر این نکته تأکید داشت که تا زمانی که زنده هستیم، نباید به یکدیگر آزار رسانیم و باید هوای هم را داشته باشیم و از آزردن دیگران، به‌ویژه کسانی که مسئولیتی بر عهده دارند، پرهیز کنیم.

وی همچنین به برنامۀ «یک‌شنبه سبز» اشاره کرد و گفت: این برنامه به تشخیص مسئولان مربوطه، متوقف و تعطیل شد و بهروز رضوی از این بابت دلتنگ و آزرده‌خاطر شد. در پایان، جولایی مجدداً بر لزوم همراهی و مدارا در دوران حیات تأکید ورزید.

عذرا وکیلی، از پیشکسوتان رادیو، ضمن ابراز همدردی، اظهار کرد: پس از شنیدن سخنان ارزشمندی که درباره همکار بزرگوار، استاد ارجمند و انسان والامقامی چون بهروز رضوی ایراد شد، خود را بسیار کوچکتر از آن می‌دانم که به اظهارنظر بپردازم؛ با این حال، به عنوان یک بانوی پیشکسوت و مادربزرگ‌گونه، احساس می‌کنم سخنی بر عهده دارم.

وی سخنان خود را با این بیت که «مرگ را گزیری که هیچش گریزی نیست» آغاز کرد و گفت: این سنتی فراگیر و قانونی همگانی برای تمامی آفریدگان است. اما در میان انسان‌ها، کسانی هستند که وقتی از میان ما می‌روند، ناخواسته زمزمه می‌کنیم «حیف و صد حیف». بهروز رضوی بی‌تردید از جمله آن اشخاصی بود که فقدانش واقعاً مایه تأسف و دریغ است. صدای گران‌قدر و صمیمی او همواره در یادها و خاطرات باقی خواهد ماند.

وی افزود: نخستین آشنایی نزدیک و کاری من با بهروز رضوی به حدود سی‌و هفت سال پیش بازمی‌گردد، زمانی که اینجانب به عنوان تهیه‌کننده برنامه «شب رادیو» در رادیو ارگ مشغول به فعالیت بودم. صدای مهربان، گرم و گیرای او در مقدمه و پایان هر قصه، باعث می‌شد که کار من جلوۀ بیشتری بیابد و از غنای هنری برخوردار شود.

وکیلی در ادامه به ویژگی‌های اخلاقی و حرفه‌ای بهروز رضوی اشاره کرد و گفت: از صفات برجسته ایشان باید به تواضع، مهربانی و صبوری بی‌نظیرش اشاره کنم. بارها شاهد بودم که گویندگان جوانی که در اجرای اشعار یا متون ادبی با دشواری مواجه می‌شدند، ایشان با شکیبایی و حوصله تمام، آنان را راهنمایی و حمایت می‌کردند.

این پیشکسوت رادیو در پایان خاطرنشان کرد: به هر روی، همان‌گونه که در مورد بسیاری از عزیزان ازدست‌رفته افسوس خوردیم و گفتیم «چه حیف شد که رفتند»، بهروز رضوی نیز از جمله آن گویندگان و هنرمندان ارزنده بود؛ اما جای خوشبختی و دلگرمی است که صدای این عزیزان همچنان در جعبۀ جادویی رادیو، چون امانتی گران‌بها برای نسل امروز و آیندگان، ماندگار و پایدار است. در پایان، لازم می‌دانم مراتب تسلیت صمیمانه خود را به خانوادۀ محترم بهروز عزیز و نیز تمامی دوستداران و همکاران ارجمند ایشان ابراز دارم و آرزومندم روح آن مرحوم در آرامش ابدی و یاد و نامش جاودان باد.

مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است

مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است

مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است
مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است


مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است

مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است

مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است

مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است

مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی آغاز شد

مراسم تشییع پیکر بهروز رضوی در حال برگزاری است

این گزارش به‌روزرسانی می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.