زهرا کریمی دختر 14 ساله یزدی، بامداد پنجشنبه، اول شهریور ماه با عارضه دل درد به بخش اورژانس بیمارستان‌ افشار یزد مراجعه اما چهار ساعت بعد فوت کرد.
دکترنوری شادکام روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: اورژانس می توانست بهتر و دقیق تر در تشخیص بیماری و درمان این بیمار عمل کنند.
به گفته وی دیروز /شنبه/ کمیته فوق العاده درمان استان برای بررسی این موضوع با حضور متخصصان قلب، جراحی، صاحب نظران و پزشکی قانونی و همچنین افرادی که در روند بیماری مداخله داشته اند در بیمارستان افشار تشکیل و این موضوع مورد تجزیه و تحلیل دقیق قرار گرفت.
وی با بیان اینکه 12 ساعت، دوربین های فیلمبرداری اورژانس افشار مورد بررسی قرار گرفت اظهار داشت: متخصصان مربوطه در این نشست، نقطه نظرات خود را پیرموان مرگ بیمار یاد شده بیان نمودند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد: اعضای کمیته یاد شده به این نتیجه رسیدند که کادر درمانی اورژانس بیمارستان افشار می توانست بهتر و دقیق تر در مورد این بیمار هم در بحث تشخیص و هم درمان عمل کند.
دکتر نوری شادکام تصریح کرد: همچنین پرونده برای تعیین میزان قصور و درصد آن به نظام پزشکی استان ارسال شد و والدین بیمار نیز می توانند از طریق دادسرا پیگیر پرونده باشند.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه، تغییرات ساختاری در اورژانس افشار اعمال و جابجایی هایی در سطح سرپرست اورژانس، پزشکان و پرسنل انجام داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اظهار داشت: به مردم اطمینان می دهم که با تدابیر اندیشیده شده، دیگر شاهد تکرار اینگونه اتفاقات تلخ، در هیچ یک از بیمارستانهای استان و اورژانس ها نخواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه وظیفه ما خدمت به مردم و دفاع از حقوق بیمار و تمام مراجعه کنندگان به مراکز درمانی است اضافه کرد: معاینه و درمان بیماری که به مراکز درمانی مراجعه می کند باید در اسرع وقت، در کمترین زمان ممکن، با بهترین خدمات، کمترین هزینه و حفظ کرامت انجام شود.
وی با بیان اینکه مرجع تشخیص قصور پزشکی، داداسر، نظام پزشکی و پزشکی قانونی است افزود: معتقدم حتی یک قصور پزشکی نباید رخ دهد زیرا ما مسوول جان بیماران هستیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اضافه کرد: امروز هم دستورالعملی به بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان ابلاغ شد تا کمیته نظارت خود را فعال تر و در این زمینه ورود جدی تری داشته باشند.
وی تصریح کرد: قرار نیست در سیستم درمانی، توجیه کنیم یا اشتباه خود را بپوشانیم، اگر ضعفی وجود دارد باید بپذیریم و برای رفع آن اقدام کنیم.
14 بیمارستان دولتی در یزد زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی این استان است و در مجموع 132 مرکز بهداشتی، درمانی شهری در استان یزد فعال هستند
2088/ 6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.