جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

برگزاری اجتماع بزرگ فاطمیون در استان یزد

کد خبر: ۵۸۳۱۰۱
برگزاری اجتماع بزرگ فاطمیون در استان یزد
به گزارش خبرنگار ایرنا ، همزمان با سراسر کشور و با حضور گسترده هیات های عزادار و سوگواران حضرت صدیقه طاهره فاطمه اطهر (ص) اجتماع بزرگ فاطمیون در یزد و اکثر مناطق مختلف این استان برگزار شد.
در این مراسم های معنوی که علاوه بر هیات های عزاداری ، مردم ولایتمدار استان یزد نیز حضور داشتند در رثای حضرت زهرا (س) برنامه نوحه‌خوانی و مدیحه‌سرایی انجام شد .
هیات ‌های عزاداری در این مراسم ها با برگزاری آیین‌ سینه‌زنی و نوحه‌خوانی در رثای مظلومیت مادر امامت و همسر ولایت حضرت فاطمه زهرا (ص) اشک ماتم ریختند .
همچنین مبلغان دینی و کارشناسان مذهبی پیرامون شخصیت ، سجایای اخلاقی و معرفتی و همچنین ویژگی های حضرت فاطمه زهرا (س) در دفاع از حریم ولایت و حقیقت سخنرانی کردند.
در اجتماع بزرگ فاطمیون مردم استان یزد آیین سنتی نخل برداری در سطح حسینیه‌ها و تکایا بنحو باشکوهی برگزار شد .
اجتماع فاطمیون همه ساله در سالروز شهادت فاطمه زهرا (س) با حضور اقشار مختلف مردم استان یزد برگزار می شود.
7536/ 5054 خبرنگار:کاظم سبحان زاده**انتشار: بهنام احمدی *
irnayazdd@
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما