جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۶۰۳ مبلغ و عامل افتخاری زکات با کمیته امداد یزد همکاری دارند

کد خبر: ۱۱۷۴۵۵۰
603 مبلغ و عامل افتخاری زکات با کمیته امداد یزد همکاری دارند
به گزارش روز یکشنبه کمیته امداد استان، غلامرضا مشعل چی بابیان اینکه از 768 روستای استان 34 مورد مشمول پرداخت زکات هستند، افزود: مردم نیکوکار پارسال 118 میلیارد و 920 میلیون ریال زکات و کفاره پرداخت کردند که 91 درصد زکات پرداخت شده مستحب و 9 درصد واجب بود.
وی اظهار داشت: زکات واجب در استان یزد شامل خرما، گندم، کشمش و گوسفند به مقدار محدود در برخی شهرستان‌ها را شامل می‌شود.
معاون کمیته امداد یزد گفت: 61 درصد زکات در امور محرومان و 39 درصد با نظر خیران در پروژه‌های عام‌المنفعه عمرانی مانند مسجد، حسینیه و فاطمیه در محل جمع‌آوری‌شده هزینه شد.
وی ادامه داد: 32 درصد زکات هزینه شده در امور محرومان برای معیشت، 22 درصد ساخت و مرمت و بازسازی مسکن مددجویی، 20 درصد جهیزیه، 11 درصد امور درمانی، هفت درصد برای آزادی زندانیان نیازمند جرائم غیر عمد، شش درصد امور تحصیلی و 2 درصد سایر موارد بود.
مشعل چی با بیان اینکه زکات جمع‌آوری‌شده در همان محل و طبق نیت زکات دهندگان هزینه می‌شود، گفت: مردم نیکوکار برای انجام نذر و انفاق خود با این نهاد مشورت کنند تا این کمک‌ها بهینه و طبق نیاز محرومان همان محل هزینه شود و به دست نیازمندان واقعی برسد.
هم‌اکنون 21 هزار و 552 خانوار نیازمند شامل 39 هزار و 621 نفر تحت حمایت کمیته امداد استان یزد هستند.
استان یزد بر پایه سرشماری آبان ماه سال 1395، یک‌میلیون و 138 هزار نفر جمعیت دارد که 85 درصد در 21 شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.
2088/ 2047/
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما