جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۲۶۷ میلیارد ریال وام خرید ادوات کشاورزی به یزد اختصاص یافت

کد خبر: ۱۰۵۹۷۷۶
267 میلیارد ریال وام خرید ادوات کشاورزی به یزد اختصاص یافت
اکبر شیخ علیشاهی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مناطق کشاورزی ابرکوه به خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سال 97 نیمی از این منابع برای تجهیز، نوسازی و خرید ماشین‌آلات کشاورزی با باز پرداخت پنج ساله به کشاورزان پرداخت ‌شد.
وی اظهار داشت: این میزان تسهیلات برای خرید تراکتور ،انواع کارندها ، تجهیزات واحدهای دامی و طیور، صنایع تبدیلی و آبزیان به 156 متقاضی پرداخت ‌شده است.
شیخ علیشاهی خاطرنشان کرد: با جذب و پرداخت این مبلغ تاکنون 370 دستگاه انواع ماشین‌آلات شامل 40 دستگاه تراکتور، 330 دستگاه ادوات و تجهیزات واحدهای دام ، طیور، آبزی‌ پروری و ... به این بخش اضافه ‌شد.
این مسئول بخش کشاورزی استان ادامه داد: در صورتی که متقاضیان بتوانند شرایط دریافت وام را فراهم کنند، زمینه برای پرداخت تسهیلات فراهم است.
رئیس اداره امور فناوری‌های مکانیزه کشاورزی یزد اضافه کرد: هم‌اکنون چهار هزار و 800 دستگاه تراکتور و 20 دستگاه کمباین در بخش کشاورزی فعال است که از زمان ساخت 40 درصد این ماشین‌آلات بیش از 25 سال می گذرد.
وی ادامه داد: جایگزینی و نوسازی ماشین‌آلات کشاورزی علاوه بر کاهش 20 درصد مصرف سوخت در بخش مکانیزاسیون، افزایش تولید، بهبود کیفیت محصولات و کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی نیز تأثیر بسزایی دارد.
این مسئول با بیان اینکه رشد مکانیزاسیون حاصل توجه دولت در این بخش است، اظهار داشت: در آغاز کار دولت تدبیر و امید ضریب مکانیزاسیون استان 1.35 اسب بخار در هکتار مکانیزه بود که این رقم هم‌اکنون با توسعه خرید ماشین‌آلات به 1.72 اسب بخار در هکتار افزایش یافت.
رئیس اداره امور فناوری‌های مکانیزه کشاورزی یزد تصریح کرد: این استان با وجود خشکسالی و کم‌آبی در زمره مناطق عمده تولید محصول کشاورزی کشور قرار دارد که 72 هزار بهره‌بردار در این حوزه فعال هستند.
7540/ 2047/
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما