رضا علیزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اقلیم و وضعیت آب و هوایی گیلان بگونه ایست که نیاز به مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی را دوچندان می کند.
وی خاطرنشان کرد:بیرون آمدن از این خسران ، نیازمند عزم همه‌جانبه دستگاه‌ها، مشارکت عمومی و مالکان بناهاست.
وی اظهار کرد:در حوزه شهری،شهرداری‌ها و در حوزه روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید در احیای جریان هویت‌ساز خود ایفای نقش کنند.
وی ادامه داد:زیرساخت‌های صنعت گردشگری باید به‌ موازات رو بناها به ‌سرعت آماده شود و این مستلزم تأمین منابع اعتباری است.
علیزاده با اشاره به وضعیت اقتصادی و سیاسی ایران طی سالهای اخیر بیان کرد:پس از برجام دروازه‌های ایران برای ورود گردشگران باز شده و موجبات توسعه اقتصاد از طریق درآمد حاصل از گردشگری را فراهم آورده است.
وی؛لغو روادید و ایجاد ابزارهای مختلف برای معرفی بهتر کشور را لازمه توسعه در سطح ملّی دانست و تأکید کرد:اقتضا چنین است که از طریق ورود به بازارهای گردشگری، جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها برای جذب گردشگر اقدام شود.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع‌دستی و گردشگری گیلان ،گردشگری را صنعتی فرا بخشی دانست که همه دستگاه‌ها باید در کنار هم برای توسعه آن تلاش کنند.
علیزاده به مشکلات حقوقی و مقرراتی برای سرمایه ‌گذاری در سواحل اشاره و تصریح کرد : دستگاه‌های مختلف در این حوزه ضوابط متناقضی دارند و این در حالیست که این بخش فرصت قابل‌اعتنایی در گردشگری گیلان است و باید به نتیجه واحدی برای ایجاد حاشیه امن سرمایه‌گذاری دست یافت.
87 هتل، 23 هتل آپارتمان، 75 مجتمع گردشگری، 47 مهمانپذیر، 1043خانه مسافر ، 233 واحد پذیرایی بین راهی و سفره خانه سنتی و 62 دفتر خدمات مسافرتی با 400 راهنمای گردشگری در گیلان فعال هستند.
در حال حاضر در تاسیسات گردشگری گیلان شش هزار و 32 نفر شاغل هستند که از این تعداد چهار هزار و 926 نفر مرد و یک هزار و 106نفر را بانوان تشکیل می دهند.
خبرنگار:ضامن**انتشار دهنده: بابایی
1881 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.