احمد پادیاب روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت : سالانه ۷۵ بهره بردار زنبور عسل در این شهرستان از ۴هزار کلنی خود ۳۱تن عسل برداشت و روانه بازار مصرف می کنند .

وی بیان کرد:تخصیص اعتبار کوتاه مدت و بلند مدت، تسهیلات سرمایه در گردش و مواد مورد نیاز زنبورداران از جمله تهیه شکر و نوار زرد کنه، در رونق این صنعت در شهرستان نقش قابل توجهی خواهد داشت. 
احمد پادیاب با اشاره به اینکه در راستای حمایت از زنبور داران دومین کارگاه آموزشی و تخصصی زنبورداران کشور در سالن فارابی برگزارشد افزود : در این کارگاه ۱۰۵ زنبوردار توانستند با تکنیک های پرورش ملکه زنبور عسل، تولید ژل رویال، فرآوری دیگر محصولات زنبورعسل و بیماری های زنبور و راه های مقابله با آن آشنا شوند .
وی افزود: توسعه زنبورداری، افزایش کمیت و کیفیت عسل و اشتغال زایی در روستاها از جمله اهداف این کارگاه کشوری دو روزه در صومعه سرا بود.
به گزارش ایرنا در حاشیه برگزاری این کارگاه تخصصی و عملی و میدانی در روستاها  نمایشگاه عرضه محصولات و سوغات این شهرستان و لوازم و تجهیزات مورد نیاز زنبورداری دایربود .
شهرستان صومعه سرا با حدود ۱۳۰ هزار نفر جمعیت سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز  گیلان واقع شده است و از کانونهای مهم کشاورزی در استان و کشور می باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.