جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

خاطرات تکاوران نیروی دریایی به تاریخ شفاهی گیلان پیوست

کد خبر: ۱۰۰۵۴۱۲
خاطرات تکاوران نیروی دریایی به تاریخ شفاهی گیلان پیوست
محمد پرحلم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با انتشار 2 کتاب یاد شده در روزهای آتی، تعداد کتاب های انتشار یافته از سوی حوزه هنری گیلان در زمینه ادبیات پایداری به 46 عنوان کتاب می رسد.
وی ادامه داد: تکاوران تنها یگان رزمی ارتش جمهوری اسلامی بودند که به اندازه یک گردان در مقاومت 34روزه خرمشهر نقش اساسی داشتند.
معاون فرهنگی حوزه هنری گیلان اهتمام به تاریخ شفاهی را در راستای تبیین و ترویج فرهنگ دفاع مقدس دانست و ادبیات پایداری را از اولویت های حوزه هنری استان بیان کرد .
وی تصریح کرد: در راستای هدف یادشده پروژه انتشار خاطرات شفاهی آزادگان گیلانی از سال 88 آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
خاطرات تکاوران نیروی دریایی 21 شهریور ماه در مجتمع سینمایی رودبار در جنوب استان گیلان رونمایی می شود.
1881/2007
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما