رییس اداره محیط زیست شهرستان های گمیشان و بندرترکمن شامگاه دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: پس از ثبت اطلاعات مورفولوژیکی و بیومتری و تیمارداری اولیه ،این پرنده به اداره امور حیات وحش اداره کل محیط زیست استان منتقل می شود.
علی بیانی اظهار داشت: از کوکرها به عنوان طعمه برای صید و زنده گیری پرندگان شکاری مانند شاهین و بحری در زیستگاه های گلستان استفاده می شود و با توجه به قاچاق این گونه ها به خارج کشور خطر انقراض آنها را تهدید می کند.
وی همچنین از مردم غرب گلستان خواست که درطول شبانه روز مخاطرات محیط زیستی را از طریق سامانه تلفنی 1540 به اطلاع سازمان حفاظت محیط زیست برسانند.
وی با بیان اینکه نیازمند همراهی مردم برای حفظ محیط طبیعی و تنوع زیستی در مناطق حفاظت شده هستیم؛ افزود: زیستگاه های منطقه درمعرض تهدیدات گوناگونی همچون شکارغیرمجاز، فعالیت غیرقانونی در اراضی ساحلی و تخریب و تصرف منابع ملی است که به دلیل محدودیت هایی که در تعداد نیروی انسانی، امکانات و بودجه وجود دارد، درمواردی این مسائل پنهان می ماند ولذا همراهی مردم نقش بسزایی در حفظ حیات وحش به عنوان یک میراث ملی دارد.
به گزارش ایرنا کوکر یا باقرقره پرنده‌ای است دانه ‌خوار که در نگاه اول به کبک و بلدرچین شبیه است و در پرواز نیز به کبوتر می ‌ماند اما از نظر پرنده شناسی دارای خانواده‌ای مستقل با نام کوکریان (Pteroclididae) است.
کوکر شکم سفید از پرندگان بومی ایران است که در 15 سال گذشته از پراکندگی فراوانی برخوردار بوده اما اکنون شمار آن در زیستگاه ها کاهش چشمگیر یافته است.
گلستان از معدود تنفس گاه های گونه های مختلف گیاهی و جانوری ایران است، این استان به عنوان ایرانی کوچک از کوه، دریا، جنگل، دشت و بیابان به صورت یکجا برخوردار است و به گفته مسئولان محیط زیست 114 گونه پرنده مهاجر در این منطقه زمستان گذرانی و بعضا زاد آوری می کنند.
7333/1648
تنظیم و انتشار: پری سالارنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.