به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر رضا صابری روز سه شنبه در نشست خبری اظهار داشت: در چند سال اخیر برخی طرح های حوزه درمان گنبدکاووس مانند مرکز ترومای بیمارستان شهید مطهری و آنژیوگرافی که کلنگ زنی شدند و یا برخی بخش ها که در بیمارستان های دولتی این شهرستان بدون تجهیزات، راه اندازی یا بازسازی شدند، اکنون برای تکمیل و بهره برداری نیاز به اعتبار دارند.
وی گفت: درمجموع برای تکمیل طرح های نیمه تمام و یا تجهیز بخش های راه اندازی شده به 240 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که با توجه به مشکلات و تنگناهای مالی دولت، نیازمند مشارکت خیرین و بخش خصوصی هستیم.
دکتر صابری با بیان اینکه بیشتر طرح های حوزه درمان گنبدکاووس از محل درآمدهای مراکز درمانی اجرا شده است، اضافه کرد: اجرای این طرح ها سبب شد تا اکنون کارانه پزشکان و پرسنل درمانی این شهرستان 11 ماه معوق شود.
وی تصریح کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان، آمادگی لازم برای واگذاری طرح های نیمه تمام حوزه درمانی گنبدکاووس از جمله مرکز آنژیوگرافی و احداث مرکز جامع درمان سرطان را به بخش خصوصی دارد تا پس از راه اندازی با تعرفه دولتی به مردم خدمات دهند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس یادآور شد: استفاده از ظرفیت خیرین حوزه سلامت و نیز استفاده از ظرفیت برخی نهادها و بنیادها مانند بنیاد برکت، بیناد علوی، آستان قدس رضوی و قرارگاه خاتم الانبیا از دیگر راهکارهای تکمیل طرح های نیمه تمام و یا تجهیز بخش های درمانی این شهرستان است.
دکتر صابری به اجرای طرح تحول سلامت در گنبدکاووس نیز اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح ملی، رضایتمندی مردم از دریافت خدمات درمانی با تعرفه بسیار پایین دولتی به صورت نسبی افزایش یافته است.
وی گفت: با اجرای طرح تحول سلامت میزان ویزیت بیماران در مراکز دولتی از حدود 5 هزار نفر در ماه به 29 هزار ویزیت در یک دوره شش ماه درسال 93 و همزمان با شروع طرح افزایش یافت.
صابری به مشکلات مالی این طرح اشاره کرد و افزود: تنها اشکال این طرح، مشخص نبودن منابع مالی آن است که بر عهده وزارت بهداشت نیست و از منابع دیگر باید تامین شود و این امر سبب شده تا بیمارستان ها مبالغ قابل توجهی از شرکت های بیمه ای طلبکار شده و از طرفی به شرکت های دارویی نیز بدهکار باشند.
وی با تاکید برضرورت استمرار این طرح ملی، تصریح کرد: برای استمرار طرح تحول سلامت که مردم به آن نیاز دارند، بایستی منابع مالی آن مشخص و در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار داده شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس در خصوص طرح احداث بیمارستان 800 تختخوابی این شهرستان، گفت: کار تملک زمین 44هکتاری این طرح در مراحل پایانی است ضمن اینکه احداث و تجهیز این بیمارستان با تعرفه امسال، نیازمند سه هزار میلیارد ریال اعتبار است.
به گزارش ایرنا، دراین نشست دکتر محمد حسن رجبی رئیس بیمارستان شهدای 12 دی گنبدکاووس نیز از راه اندازی مجدد بخش زایمان این بیمارستان در چند روز آینده خبرداد و گفت: این بخش پس از تعطیلی موقت شش ماهه و بازسازی آن، مجددا راه اندازی و به بیماران خدمات ارائه می کند.
وی گفت: بخش ماموگرافی این بیمارستان نیز که به بیماران شرق گلستان خدمات خواهد داد در آینده نزدیک راه اندازی می شود.
در زمان حاضر شهرستان 360 هزار نفری گنبدکاووس درشرق استان گلستان، دارای هفت بیمارستان دولتی و خصوصی، 111 خانه بهداشت روستایی، 27 مرکز درمانی بهداشتی و نیز چهار پایگاه خدماتی سلامت ویژه حاشیه شهر، می باشد.
/3039/1860
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.