در ابتدا می‌توان گفت تمرکز نهادهای دولتی و مراکز اداری همراه با امکانات خوب موجب رونق فعالیت‌های تجاری در تهران شده است. صاحبان مشاغل تولیدی با در نظر گرفتن همین شرایط می‌کوشند برند خود را در این کلان‌شهر توسعه دهند. همچنین رشد چشمگیر واردات و صادرات در سال‌های اخیر رقابت نزدیکی برای ثبت علائم تجاری و برندسازی در این شهر به وجود آورده است.

داشتن نام تجاری، لوگو و علامت ثبت‌شده و در یک کلام برند معتبر به شما امکان می‌دهد بتوانید تبلیغات موثرتری انجام دهید. همچنین ثبت قانونی برند در تهران امکان سوءاستفاده احتمالی رقیبان شما را در بازار از بین می‌برد و برای حفظ منافع مادی و معنوی شما لازم و ضروری است.

مرجع ثبت برند در تهران

مرکز مالکیت معنوی مرجع رسمی ثبت برند در تهران است. این مرکز زیر نظر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور فعالیت می‌کند و وابسته به قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران است. تمام مقررات و دستورالعمل‌های مربوط به این حوزه از طریق همین سازمان اطلاع‌رسانی می‌شوند. همه موسسات ثبت برند در استان تهران نیز با نظارت این سازمان مشغول به فعالیت هستند. گفتنی است تمام برندهای لاتین و نام‌های انگلیسی و عربی تحت همین قوانین به ثبت رسمی می‌رسند. به طور کلی، ثبت برند به انجام روال قانونی ثبت یک علامت تجاری به اسم یک یا چند فرد گفته می‌شود که طی آن، نام و نشان تجاری شما از نظر قانونی نیز به رسمیت شناخته می‌شود.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت برند در تهران اشخاص حقیقی

  • شناسنامه و کارت ملی متقاضی

  • مجوز فعالیت (که می‌تواند جواز تاسیس، پروانه بهره‌برداری، پروانه ساخت، جواز کسب و یا هر نوع گواهی فعالیت از نهادهای قانونی در استان تهران باشد.)

  • کارت بازرگانی (برای ثبت برند لاتین در تهران)

مدارک لازم جهت ثبت برند در تهران اشخاص حقوقی

  • کارت ملی و شناسنامه متقاضی

  • روزنامه رسمی تاسیس یا آخرین تغییرات شرکت

  • کارت بازرگانی (برای ثبت برند لاتین در استان تهران)

  • مجوز فعالیت (که می‌تواند جواز تاسیس، پروانه بهره‌برداری، پروانه ساخت، جواز کسب و یا هر نوع گواهی فعالیت از طرف نهادهای قانونی در تهران باشد.)

ثبت آنلاین برند در تهران

ثبت برند در تهران نیازمند تخصص و تجربه است و کارشناسان حقوقی بهترین راهنمایان برای طی کردن این مسیر هستند. همچنین با فراهم شدن امکان ثبت برند به صورت آنلاین در برخی موسسه‌های مجاز مثل آسان‌ثبت، دیگر نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان وجود ندارد. تمامی تولیدکنندگان و صاحبان کسب‌وکار می‌توانند از سراسر استان تهران برای ثبت اینترنتی برند خود اقدام نمایند.

نحوه و مراحل ثبت برند در تهران

برای ثبت برند در تهران ساده‌ترین راه این است که از سامانه هوشمند آسان‌ثبت استفاده کنید و با کمترین زحمت و هزینه، صفر تا صد مراحل کار به آسان ثبت بسپارید. در غیر این صورت، باید به سایت مرکز مالکیت معنوی مراجعه نمایید و مراحل زیر را گام به گام طی کنید:

  • مشخصات مالک برند در تهران را وارد نمایید.

  • اطلاعات مربوط به محصولات و خدمات خود را تکمیل فرمایید.

  • مدارک مورد نیاز برای ثبت برند تجاری را آپلود کنید.

  • هزینه ثبت برند و لوگو در استان تهران را پرداخت نمایید.

  • در پایان، شماره اظهارنامه برند خود را برای پیگیری‌های بعدی یادداشت کنید.

سپس کارشناسان این مرکز مدارک ارسالی را بررسی کرده و اگر مدارک شما کاستی یا اشتباهی نداشته باشند، از شما درخواست می‌شود کپی برابر اصل مدارک خود را به این اداره بفرستید. سپس گواهی چاپ آگهی اول شما در روزنامه رسمی صادر می‌شود. پس از انتشار آگهی و نبود هیچ ادعایی در این زمینه، گواهینامه ثبت علائم تجاری (برگه ثبت برند) شما صادر خواهد شد. گفتنی است که اعتبار برند ثبت‌شده در تهران دَه‌ساله است.

مراحل و اقدامات مالیات انحلال شرکت

 

images_1687693348_64982824ce04e

 

نحوه محاسبه مالیات شرکت منحل شده

بر اساس ماده ۱۹۸ تنها مدیران تصفیه به‌عنوان مسئول پرداخت مالیات شرکت منحل شده هستند. بنابراین سایر اعضای هیئت‌مدیره و سهامداران با هر نسبتی از میزان مالکیت در سهام شرکت، مسئولیتی از این بابت ندارند. به‌ طورکلی، شرکت به ‌عنوان یک شخص حقوقی، مسئول پرداخت بدهی‌ها است و در دوران تصفیه نیز مدیر تصفیه به‌ صورت تضامنی این مسئولیت را بر عهده دارد. به ‌این ‌ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی شرکت منحل بر اساس میزان سهام سهامدار امکان‌پذیر نیست.

در قانون مالیات‌های مستقیم ماده ۱۱۵ قانون، به نحوه محاسبه مالیات شرکت‌های منحل شده در دوره انحلال اشاره می‌کند. با استناد به این ماده مالیات‌های مستقیم «مالیات دوره انحلال با اعمال نرخ ۲۵ درصد بر ارزش دارایی شخص حقوقی منهای بدهی‌ها و سرمایه پرداخت‌شده و اندوخته‌ها و مانده سودهایی که مالیات آن قبلاً پرداخت گردیده، تعیین می‌شود». به‌این‌ترتیب سود مربوط به فعالیت‌های دوره مالی منتهی به تاریخ انحلال از طریق ارزیابی ارزش دارایی‌های شرکت شناسایی می‌شود.

شرکت باید بابت فعالیت‌های دوره مالی که به تاریخ انحلال منتهی می‌شود، اظهارنامه‌های موضوع مواد ۱۱۴ و ۱۱۶ قانون مالیات مستقیم را به اداره امور مالیاتی ارسال نماید. عدم آگاهی از قوانین مالیات شرکت منحل شده و عدم ارائه این اظهارنامه‌ها، می‌تواند در مواردی منجر به فرار مالیاتی شود و هزینه‌های بیشتری برای شرکت ایجاد کند.

نحوه تنظیم اظهارنامه انحلال شرکت سهامی

نحوه تنظیم اظهارنامه انحلال شرکت سهامی به این صورت است که حتماً باید اطلاعات هویتی شرکت، اطلاعات هویتی مدیر تصفیه(در اظهارنامه آخرین دوره عملیات شرکت) و مواردی از این قبیل در آن ذکر شود.

توجه داشته باشید که در هنگام تنظیم اظهارنامه انحلال شرکت سهامی حتماً ضمائم مورد نیاز از طرف مرجع مربوطه اعلام می‌شود مانند آگهی تأسیس شرکت، آگهی روزنامه رسمی انحلال، آگهی ثبتی انحلال، صورت‌جلسه مجمع عمومی مبنی بر انحلال شرکت، کارت اقتصادی را همراه آن ارائه دهید. بی‌شک درباره ‌نحوه تنظیم اظهارنامه مالیاتی انحلال شرکت سهامی هر شخصی اطلاعات کافی ندارد و باید این کار را به افراد متخصص در این حوزه بسپارید.

بر اساس ماده ۱۱۸ باب سوم مالیات بر درآمد، تقسیم دارایی‌های شرکت منحل‌ شده قبل از تحصیل مفاصا حساب مالیاتی یا بدون سپردن تامین معادل میزان مالیات مجاز نیست. گفتنی است که آخرین مدیران شرکت در صورت عدم تسلیم اظهارنامه یا تسلیم اظهارنامه خلاف واقع و مدیران تصفیه در صورت عدم رعایت مقررات ذکر شده در ماده ۱۱۶ این قانون به نسبت سهمی که از دارایی‌های اشخاص حقوقی منحله نصیب آنان شده است مشمول پرداخت مالیات و جرائم متعلق به شخص حقوقی خواهند بود.

 

*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.