ساعتی قبل از اختتامیه جشنواره فیلم فجر، اسامی برندگان در سینما تیکت منتشر شد. این انتشار قبل از اعلام رسمی جشنواره، حاشیه‌های فراوانی را به همراه داشت و حسابی سازمان سینمایی را به عنوان برگزار کننده جشنواره فیلم فجر عصبانی کرد. سینما تیکت بعد از این اتفاق در بیانیه ضمن عذرخواهی و پذیرفتن مسئولیت دلیل این اتفاق را یک اشتباه انسانی عنوان کرد.

در بیانیه این سامانه بلیت فروش آمده است:

 «ساعت 19:15 روز 22 بهمن، درست در روز برگزاری اختتامیه چهلمین جشنواره فجر، به علت یک اشتباه اپراتوری-انسانی لیست برندگان روی سایت «سینماتیکت» به مدت 15 دقیقه منتشر و سپس از دسترس خارج شد.

در ادامه این بیانیه سینماتیک علت این اتفاق را توضیح می‌دهد: «قطعا اتفاق بسیار خسارت‌آوری بود؛ اول برای جشنواره و سپس برای سایت سینماتیکت که همیشه مورد حمایت مردم عزیزمان بوده است. سینماتیکت کاملا مسئولیت این اشتباه و سهل‌انگاری غیرعمدی و اپراتوری-انسانی را می‌پذیرد. هرچند که از ساعت 16 در توییتر بخش مهمی از این اطلاعات منتشر شده بود -که البته از خطا و مسئولیت ما چیزی کم نمی‌کند.»

با وجود عذرخواهی و پذیرش اشتباه از سوی سینما تیکت به نظر می‌رسد سازمان سینمایی همچنان به دنبال فرد منتشر کننده این اسامی است. 

«محمد خزاعی» رییس سازمان سینمایی در گفتگو با صدا و سیما با اشاره به عدم همکاری سینماتیکت درباره موضوع لو رفتن برندگان جشنواره چهلم فیلم فجر که توسط این سایت انجام شده بود، اعلام کرد از این سامانه به دادگاه فرهنگ و هنر رسانه شکایت به عمل آمده و به زودی ارائه خدماتی چون فروش بلیت سینما برای این سایت غیرممکن خواهد شد.

آنگونه که از شواهد پیداست سازمان سینمایی برای پاک کردن این ماجرا از ذهن افکار عمومی به دنبال معرفی یک فرد خاص به عنوان مقصر است. آنها می‌خواهد یک «اروجعلی ببرزاده» بسازند و همه کاسه و کوزه‌ها را سر او بشکنند. اروجعلی ببرزاده همان سربازی بود که در ماجرای کوی دانشگاه سال 78، مقصر شناخته شد. 

سینما تیکت در یک حرکت پیش رو ضمن عذرخواهی، مسئولیت این ماجرا را پذیرفته و بهتر است سازمان سینمایی هم دنبال پیدا کردن فرد نباشد. 

سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که با پیدا کردن فرد منتشر کننده اسامی، مشکل سینما و جشنواره فجر حل می‌شود؟ بعد از معرفی زید یا امر توسط سینما تیکت، صندلی‌های سینماها پر از مخاطب می‌شود و دوباره سینماهای کشور رونق می‌گیرند.

سینما تیکت مسئولیت این ماجرا پذیرفته است و تمام. شما می‌توانید با پذیرش این عذرخواهی و تذکر و جریمه برای همیشه به این داستان خاتمه دهید و اجازه ندهید بیشتر از این حاشیه جای اصل را بگیرد. به قول سلحشور آژانس شیشه‌ای:« اصل مربی، حاشیه نوچ» 

آیا رئیس محترم سازمان سینمایی، به این فکر کرده‌اند که اگر سینما تیکت از چرخه فروش بلیت حذف شود چه بلایی سر سینماها و سینما دارها می‌آید. برای بسیاری از مردم بلیت سینما یعنی سینما تیکت و معلوم نیست آقای خزاعی چگونه به این نتیجه رسیده است که می‌شود به این راحتی این سامانه را کنار گذاشت. 

بسیاری از سینمادارها در این مدت در گفت‌وگوهایی با اهالی رسانه، نگرانی خود را از حذف سینما تیکت اعلام کرده‌اند. آنها می‌گویند که پیش از 90 درصد مخاطبان مجموعه آنها از سینما تیکت است.

سینما الان به اندازه کافی مشکل دارد و بهتر است مسئولان سینمایی به جای گذاشتن یک دردسر بزرگ روی کوه مشکلات سینما، کمک کنند که این مسئله با کمترین حاشیه حل شود و سینما به حیات خود ادامه دهد. 

در روزهای سخت سینما، مسئولان باید در کنار بخش خصوصی دست به دست هم بدهند و باری از دوش صنعت بزرگ سینما که در شرایط بحرانی کرونا و تحریم به زندگی خود ادامه داد، بردارند نه اینکه خود بار شوند. به قول معروف سازمان سینمایی باید « یار شاطر باشد نه بار خاطر»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.