علی محمد احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در جهت تشویق و ترغیب افراد بی سواد برای حضور در کلاس های سوادآموزی و ارتقاء شاخص باسوادی در استان از طریق بانک های عضو شورای هماهنگی بانک ها به بی سوادانی که در سال 97 باسواد شوند تسهیلات قرض الحسنه تعلق می گیرد.
وی افزود: همچنین بی سوادانی که باسواد شوند برای نخستین سال برای دریافت تسهیلات روستایی کم بهره در اولویت قرار می گیرند.
احمدی بیان کرد: این تسهیلات در شوراهای آموزش و پرورش و پشتیبانی سوادآموزی در شورای هماهنگی بانک ها مطرح و به تصویب رسیده که علاوه بر آن از سوی سازمان نهضت سوادآموزی نیز مبلغ یک میلیون و 520 هزار ریال به هر سوادآموز پاداش تعلق می گیرد.
وی عنوان کرد: تسهیلات قرض الحسنه برای افرایش نرخ بی سوادی اعطا و بانک ملی بیشترین سهم را در این زمینه دارد.
مدیرکل آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد پیش از این گفته بود که حجم ابلاغی استان برای باسواد شدن در دوره سوادآموزی در سال 97 حدود 2 هزار و 655 نفر است که آزمون آن ها پس از دوره پنج ماهه برگزار می شود.
وی افزود: در پایان دوره هر تعدادی که نمره قبولی کسب کنند به یکی از بانک ها برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه معرفی می شوند.
نرخ باسوادی در استان براساس سرشماری سال 95 به میزان 92.7 است که ارتقاء آن مستلزم مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی است.
اهدا جوایز از سوی برخی دستگاه های اجرایی، اعطای گواهینامه در زمینه طرح های کشاورزی و فنی وحرفه ای براساس تفاهم نامه ها و اعزام به اردوهای مشهد مقدس از مهمترین مشوق ها برای حضور در دوره سوادآموزی از سوی اداره ها، نهادها و دستگاه های اجرایی طی سال گذشته در کهگیلویه و بویراحمد بود.
علاوه بر دوره سوادآموزی در سال97 هزار و 142نفر در دوره انتقال سواد و هزار و 838 نفر در دوره تحکیم سواد در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت های سوادآموزی شرکت می کنند.
9868/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.