ارسلان عباسی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد پرونده در زمینه کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق کالا و ارز بوده است.
عباسی ابراز کرد: 26 فقره پرونده قاچاق کالا از سوی فرماندهی انتظامی به تعزیرات حکومتی این شهرستان ارجاع شد که پس از تعیین 2 میلیارد و 211 میلیون ریال جریمه نقدی مختومه شد.
وی عنوان کرد: بخش اعظم کالاهای قاچاق کشف ‌شده در این شهرستان را مواد سوختی، آشامیدنی، لوازم‌خانگی، پوشاک و مواد غذایی تشکیل می‌دهد.
عباسی اظهار داشت: حمایت از کالای ایرانی مستلزم مبارزه با پدیده قاچاق کالا و ترویج فرهنگ صحیح و اصولی کالای ایرانی است.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی گچساران گفت: در این مدت بیش از116پرونده مربوط به بازاریان متخلف گچساران از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان به تعزیرات حکومتی ارسال و پس از تعیین جریمه نقدی بر اساس نوع و میزان تخلف صنفی مختومه شدند.
وی گفت: همچنین اصناف و بازاریان متخلف این شهرستان 39 میلیون ریال جریمه نقدی شدند.
عباسی بیشترین تخلف‌های صنفی در گچساران را شامل گران‌فروشی و درج نکردن قیمت و بیشترین متخلفان این شهرستان را نیز فروشندگان کالاهای اساسی و توزیعی توزیع کرد.
وی افزود: همچنین 61 پرونده مربوط بهداشت و درمان وارد تعزیرات حکومتی این شهرستان شد که پس از تعیین 76 میلیون و 950 هزار ریال جریمه نقدی مختومه شد.
عباسی از محکومیت هفت نانوایی متخلف در سطح این شهرستان به پرداخت بیش از هفت میلیون ریال جریمه خبر داد و گفت: عمده تخلفات این نانوایی ها وزن چانه بوده است.
ماهانه به‌طور متوسط 140 پرونده تخلف در حوزه بهداشتی و دارویی در این اداره مختومه می‌شود.
یکهزارو 738 پرونده سال گذشته با 31 میلیارد و 598 میلیون و 430 هزار ریال جریمه در این اداره مختومه شد.
گچساران چهار هزار و 700 واحد صنفی در قالب 28 اتحادیه صنفی دارد.
شهرستان 120 هزارنفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
2082
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.