حسن نوروزی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجموع کل اعتبارات عمرانی این استان در سال 96 رقمی افزون بر هشت هزار و 900 میلیارد ریال است.
وی همچنین با اشاره به تخصیص بودجه سالانه و اعتبارات عمرانی استان در طول چهار سال گذشته نسبت به قبل از فعالیت دولت یازدهم گفت که در سال 91 کل بودجه عمرانی این استان اعم از استانی و ملی سه هزار و 420 میلیارد ریال بود که در سال 95 با حدود سه برابر رشد به رقمی افزون بر هفت هزار و320 میلیارد ریال رسید.
وی ادامه داد که کل بودجه عمرانی در بودجه سال 96 در کهگیلویه و بویراحمد با بیش از سه برابر رشد نسبت به سال 92 رقمی افزون بر 12 هزار میلیارد ریال است.
نوروزی اظهار داشت که سهم استان از کل اعتبارات عمرانی دولت در سال 92 حدود 62صدم درصد بوده که در سال 96 به 1.7دهم درصد رسیده است.
وی یادآور شد که شورای برنامه ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد در حالی که در سال 91 تنها مجاز به توزیع و تصمیم گیری راجع به هزار و 800 میلیارد ریال بودجه بود اما در سال 96 میزان بودجه ای که استان می تواند بین شهرستان ها و مناطق مختلف توزیع کند به رقمی افزون بر هشت هزار و 930 میلیارد ریال رسیده است.
وی، یکی از اولویت های استان در توزیع اعتبارات را طرح های عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالا و با ظرفیت و منفعت های عمومی دانست و گفت: حوزه بهداشت و درمان به ویژه بیمارستان 283 تختخوابی یاسوج، طرح های راهسازی از جمله جاده پاتاوه - دهدشت، بزرگراه های یاسوج - اصفهان، یاسوج - شیراز، گچساران - بابامیدان- بهبهان، آبرسانی به چهار شهر سوق، لنده، دهدشت و چرام از طریق سد کوثر و طرح های مربوط به عمران شهری از جمله طرح های اولویت دار استان هستند.
وی با اشاره به برخی از مهمترین شاخص های ارزیابی مدیران نیز گفت: هشت مورد معیار ارزیابی و بررسی میزان موفقیت و عملکرد مدیران در سال جاری تعیین شده است.
نوروزی بیان کرد که جذب اعتبارات ملی و متفرقه، جذب تسهیلات اشتغالزایی، میزان موفقیت مدیر در جذب و تامین درآمدهای عمومی تعهد شده، ساماندهی امور مربوط به آمار و شاخص های دستگاه مربوطه، واگذاری طرح های عمرانی به بخش خصوصی، رعایت منشور حقوق شهروندی و کیفیت بخشی به طرح های عمرانی از مهمترین شاخص های لازم در ارزیابی عملکرد مدیران اجرایی استان است.
از مجموع بیش از 710 هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی در کشور تنها 140 هزار میلیارد ریال آن در قالب اعتبارات استانی به استان ها تخصیص می یابد و حدود 570 هزار میلیارد ریال آن در قالب بودجه های ملی و متفرقه در اختیار دولت و وزارتخانه ها در مرکز هستند.
خبرنگار: حمید جهان:انتشار دهنده:حسینعلی راشکی
8005/3016
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.