جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

فدراسیون کبدی جزء ۱۰ فدراسیون برتر کشور است

کد خبر: ۶۹۶۷۰۵
فدراسیون کبدی جزء 10 فدراسیون برتر کشور است
به گزارش ایرنا، محمدرضا مقصودلو روز یکشنبه در نشست مجمع انتخابات هیأت کبدی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: این موضوع برای جامعه ورزشی کبدی کشور یک افتخار مهم بوده و باید سعی کرد این رتبه ارتقا داده شود.
وی افزود که آموزش و پرورش از جمله دستگاه‌های اجرایی است که می‌تواند در زمینه شناسایی و معرفی استعدادهای برتر رشته کبدی به این فدراسیون کمک بسزایی کند.
رئیس فدراسیون کبدی بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای ورزشکاران و علاقه‌مندان رشته کبدی در کهگیلویه و بویراحمد ضروری است و فدراسیون نیز هزینه‌های برگزاری این دوره‌ها را تأمین می‌کند.
مقصودلو عنوان کرد که بر لزوم استعدادیابی و شناسایی ظرفیت‌های رشته ورزشی کبدی در کهگیلویه و بویراحمد و ایجاد خانه کبدی در این استان تأکید کرد.
وی ابراز داشت: مردم کهگیلویه و بویراحمد با توجه به شرایط زندگی توانمندی قابل توجهی در رشته ورزشی کبدی دارند.
فرشید پرندوار در این نشست با کسب 12 رأی از مجموع 16 رأی مأخوذه به مدت چهار سال به عنوان رئیس هیأت کبدی کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شد و دیگر رقیب وی به نام سید حمزه موسوی نیز چهار رأی کسب کرد.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
7535/6110
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما