جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۸۹میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی گچساران وارد شد

کد خبر: ۱۱۴۹۹۱۷
89میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی گچساران وارد شد
به گزارش ایرنا،در پی فعالیت سامانه بارشی روز گذشته بیش از 61.4 میلی متر باران در شهرستان دوگنبدان باران باریده است.
علی مرادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار داشت: این میزان خسارت از سوی کارشناسان در بخش های دام، طیور، محصولات زراعی و باغی،منابع آب و خاک و امور زیربنایی حوزه کشاورزی گچساران برآورد شده است.
وی بیان کرد: از این میزان خسارت وارده 47 میلیارد ریال در بخش زراعی و باغی و 22 میلیارد ریال در بخش منابع آبی بوده است.
مرادی ابراز کرد: این میزان خسارت به باغات مناطق بویراحمد گرمسیری، آبدالان، تلخاب شیرین، سربیشه و خربل وارد شد.
وی میزان خسارت وارده به بخش دام و طیور را 19 میلیارد و 400 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: در این زمینه گزارش جامعی از میزان خسارت های وارده به زیرساخت های کشاورزی این شهرستان به ستاد بحران گچساران و ستاد بحران سازمان جهاد کشاورزی استان ارسال شد.
سالانه بیش از 96 هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی در شهرستان گچساران تولید می شود.
بخش مرکزی شهرستان گچساران سه دهستان، 120 روستا و 26 هزار و 638 نفر جمعیت روستایی و 10 هزار نفر جمعیت عشایری دارد که شغل بسیاری از آنان کشاورزی و دامپروری است.
شهرستان 124 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
2082/1662
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما