به گزارش ایرنا، سید یدالله حسینی روز سه شنبه در نشست هم اندیشی با فعالان رسانه ای کهگیلویه وبویراحمد، رویداد هم اندیشی بیمه سلامت را بستری مناسب برای ظهور ایده های نو و خلاق و حمایت از نوآوری در عرصه بیمه سلامت دانست.
وی تصریح کرد که در این رویداد مهم از همه اقشار جامعه دعوت شده که ایده های برتر خود در زمینه بیمه سلامت را در قالب چکیده در سایت www.shareidea.ihio.gov.ir ثبت کرده و بعد از بررسی ایده ها، از نظرات خود دفاع کنند.
وی با تشریح جزئیات نخستین رویداد هم اندیشی بیمه سلامت گفت که شرکت در این رویداد رایگان و هر فرد یا گروهی می تواند در آن شرکت کند.
حسینی یادآور شد: البته ایده ها نباید به صورت کپی برداری باشند و هر شخص یا گروه می تواند فقط در 2 محور ایده های خود را ارائه کند.
حسینی اضافه کرد که این رویداد در 6 محور شامل آموزش، پیشگیری و ارتقای سلامت، پوشش بیمه ای، قوانین، مقررات و فرآیندها، کاربرد فناوری اطلاعات در نظام بیمه سلامت، مدیریت منابع، مصارف و سرمایه انسانی و نظارت بر خدمات بیمه سلامت هستند.
ارائه آثار این رویداد مهم که از 15 آذر امسال آغاز شده تا 15 دی سال جاری نیز ادامه دارد و آیین اختتامیه نیز در هفته آخر بهمن امسال برگزار می شود.
حسینی ابراز داشت: به نفرات اول در هر محور، 160 ، نفرات دوم 80 و نفرات سوم نیز مبلغ 40 میلیون ریال جایزه نقدی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت: این نهاد 100 درصد سرانه درمانی بیمه شدگان در سطح یک و حدود 70 درصد بیمه شدگان در سطح 2 را پرداخت می‌کند.
حسینی یادآور شد: 519 هزار نفر از مردم این استان معادل 70 درصد از جمعیت زیرپوشش خدمات بیمه سلامت هستند.
وی اظهار داشت: 343 هزار روستایی، 95 هزار نفر از کارکنان دولت، 48 هزار تن بیمه همگانی و 33 هزار نفر از سایر اقشار از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند هستند.
وی بیان کرد: 385 موسسه و 63 مرکز روستایی طرف قرارداد بیمه سلامت در کهگیلویه و بویراحمد هستند.
حسینی گفت: بیش از 85 درصد خدمات عمومی و درمانی بیمه شدگان روستایی در سطح یک قابل ارائه است.
وی یادآور شد: سازمان بیمه سلامت با چهار کارکرد و رویکرد مهم از جمله حفاظت مالی از بیمه شدگان، پوشش بیمه همگانی، بهره‌مندی عادلانه از خدمات و اطمینان از تضمین کمیت و کیفیت خدمات ایفای نقش می‌کند.
حسینی ادامه داد که ارائه خدمات اولیه و درمانی سطح یک در قالب نظام ارجاع و پزشک خانواده و در سطح مراکز و خانه‌های بهداشتی انجام می‌شود و سطح 2 خدمات نیز پس از ارجاع بیمار توسط پزشک عمومی به پزشک متخصص و یا بیمارستان‌ها و سایر موسسه‌های درمانی است.
حسینی گفت: بر اساس برآورد انجام شده در هر ماه افزون بر 90 میلیارد ریال میزان هزینه درمان بیمه شدگان در خدمات درمانی سطح یک می‌شود.
وی با اشاره به هزینه درمان و تأمین داروهای مورد نیاز برای 840 بیمار خاص زیرپوشش بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: ماهانه افزون بر 6 میلیارد ریال هزینه درمان هر بیمار خاص است.
3016/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.